giphy.gif

AAMULLA oli yli neljä astetta lämmintä ja vettä satoi oikein kunnolla. Onneksi siinä vaiheessa kun oli sopiva aika lähteä kävelemään töihin sade muuttui hennoksi tihkuksi, joten ei tarvinnut odottaa ja kulkea myöhemmin bussilla. Matka taittui samaisessa tihkussa - joka oli niin hentoa että sateenvarjon kasteleminen olisi ollut liioittelua - mutta muutama kymmenen metriä ennenkuin olin työpaikan ovella alkoi vettä tulla taas rankemmin. En siinä kuitenkaan onnistunut kastumaan sen pahemmin.

PÄIVÄ menikin sitten niitä uusia hyllyjä laittaessa. Tietysti ensin piti tyhjentää vanhoja hyllyjä, siirtää osa niistä varastoon ja osa uudelle paikalle, että pääsi kokoamaan uusia hyllyjä tilalle. Melkoista palapeliä niiden kokoaminen on, alkuvaiheessa pitää olla kolme ihmistä mutta lopussa yksikin ihminen saa viimeisteltyä ne. Eihän niitä tietenkään kaikkia saatu koottua, kun sitä hyllyissä ollutta tavaraa piti siirrellä takaisin uusiin hyllyihin niin että pääsi taas niitä väliaikaisena varastointipaikkana käytettyjä hyllyjä vuorostaan purkamaan ja poistamaan. Ja koko päivän satoi, joka ikinen kerta kun pihalla kävin.

KOTIIN lähtiessä satoi tietysti myös. Jonkin aikaa odottamalla olisin päässyt bussillakin mutta kun sade oli taas sen verran vähäistä niin kävelin keskustaan, kävin ruokakaupassa ja tulin siitä sitten bussilla kotiin.

SÄHKÖPOSTISSA oli vuoden ensimmäisen kokouksen kokouskutsu. Tästä se kokouskevät alkaa. Ensi viikolla on keskiviikkona viikkovapaa, joten pääsen hyvin kokoukseen. Muutenkin olen jo sovittanut tuolle vapaapäivälle muitakin menoja, joten hyvä kun saa kaikki menot yhdelle päivälle.

SÄHKÖPOSTISSA oli myös viesti jossa lähettäjä pyysi puhelinnumeroani, ja kun sen laitoin niin kohta puhelin soikin. Mielenkiintoinen puhelu: mut pyydettiin haastatteluun lehtijuttua varten. Parin viikon päästä on haastattelu, piti varhentaa heidän aikatauluunsa merkittyä aikaa sillä haastattelusta lähden suoraan töihin. Puolisolle oli tietty pakko soittaa kertoa että kohta mä oon "julkkis" - heh! ☺ Ei sentään ihan Hesariin asti.

ILLALLA kuuden jälkeen alkoikin tulla vettä taas ihan kunnolla. Puolisen tuntia antoi reippasti vettä, eli kohta alkaa lumi olla muisto vain. Huomenna mennäänkin nollan tuntumassa ja saattaa jopa olla vaarana, että nähdään pilkahdus aurinkoa. Ja perjantaina pitäisi olla pikku pakkanen joka viipyy vain päivän verran vaihtuakseen taas vesisateisiin ja plusasteisiin.

HUOMENNA kun on vapaapäivä niin käydä puolison kanssa kaupungilla kiertelemässä ja sitten jossain syömässä. Perjantaina sitten iltavuoroon ja siitä lauantaina heti aamusta töihin. Siitä alkaa kolmen tai neljän lauantain putki, täytyy huomenna kurkata työvuorolistaan onko siihen päivittynyt mulle viikkovapaa viikolle silloin viimeisellä viikolla.

NYT vielä Netflixistä Draculaa puolentoista jakson verran ja sitten pitkälleen. ■