wall.jpg

EILINEN meni pääasiassa kaikkia pikkuhommia tehdessä. Sen verran oli heikko hetki että meinasin jo laittaa viestiä että ilmestyykö se yksi kirja lainkaan, kun ei ole edelleenkään kuulunut mitään painopaikasta. Mutta kun eihän siitä huolehtiminen kuitenkaan loppujen lopuksi mulle kuulu, jätin kuitenkin kysymättä. Ehkäpä havaitsevat jossakin vaiheessa ettei kirjaa ole vielä painettukaan.

TÄNÄ aamuna lämpömittari oli ehtinyt kivuta melkein nollaan, ei edes astetta pakkasta. Ja kun ei satanut mitään eikä tuulennutkaan niin oli mukava kävellä. Sähköpostissa odotti esityslista liitteineen ensi viikon kokoukseen. Vilkaisin mitä oli tullut ja tiedossa onkin taas tylsä ja pitempi kokous. Ja vielä jos se yksi joka asiaan takertuja tulee kokoukseen niin voi olla että istutaankin pitkään.

TOINEN yllätys sähköpostissa oli siihen postuumiin kirjaan liittyen. Melkoinen paketti valokuvia, joista alkuperäisessä käsikirjoituksessa ei ollut mainintaa. En keksinyt mihin kohtaan ne olisi tarkoitus laittaa. Onneksi pääsen kysymään sitä perjantaina kun toimittaja tuo lisää albumeista irroitettuja (toivottavasti) kuvia. Samalla pitää varmistaa muitakin kuva-asioita kun on tullut kuvia joista ei tiedä mihin ne kuuluu ja vielä kuvaluetteloon lisättynä kuvia joita mulla ei ainakaan vielä ole. Onneksi asiat tahtovat selvitä kunhan avaa suunsa.

PÄIVÄLLÄ lämpötila oli noussut plussan puolelle, mutta eihän se kauaa jaksanut siellä pysyä. Ja melkoisia kauhukuvia on maalailtu tuleville viikoille. Kaksinumeroisia pakkaslukemia ja pitkälle maaliskuuhun. Ei hyvä.

TELKKARISTA ei taas tule moneen päivään mitään katsottavaa, joka tuutista olympialaisia. Pakko katsoa jos löytyisi joku elokuva, kaikkia löytyjä ei passaa tänään katsoa sillä edessä on vielä monta iltaa joille pitää keksiä katsottavaa. ■