rain.jpg

AAMULLA töihin mennessä oli parisen astetta pakkasen puolella. Vaikka olikin taas harmaa taivas, niin eilen satanut lumi kuitenkin heijasti katuvaloja sen verran, että ei ollutkaan yhtä pimeää kuin aiempina aamuina. Mukavaa vaihtelua.

TÖISSÄ meitä oli taas useampi, mutta hyllyjen kasaus jäi iltapäivälle. Itse pyörin valtaosin omalla osastolla kun hyllyjen kasaaja tuli vasta iltapäivällä töihin. Kassallakin jouduin pitkästä aikaa viihtymään enemmän kun yksi aamuvuorolaisista joutui lähtemään kotiin lapsen sairastumisen johdosta, mutta ilman ongelmia selvittiin iltavuoron tuloon asti.

ILTAPÄIVÄLLÄ pakkanen oli jo lauhtunut nollan tuntumaan ja juuri kun olin lähtenyt kotiin päin vaeltamaan, sateli hetken aikaa lunta. Minuutin pari ja sitten se oli ohi. Kotona taas iltapäiväkahvit ja tunnin torkut.

ILLALLA etsiskelin kaksi kuvaa lisää siitä ikuisuuseepoksesta. Sen jälkeen oli listalla muutaman esitteen ja kotisivujen päivitys. Nyt pitäisi olla taas kaikki hommat tehtynä roikkumasta.

ILMA jatkoi lämpenemistään. Alkuillasta oli jo +2 astetta ja vesisade saapui.  Nyt mittarissa on jo melkein kolme astetta, mutta mitä on sitten aamulla. Melkoisen lämpimiä päiviä kuitenkin on luvattu ensi viikollekin. Itse tykkään kun ei ole aikoihin tarvinnut lumen kanssa taistella.

KESKIVIIKKONA saan uuden kirjan aineiston taitettavaksi. Onneksi tähänkin kirjaan on olemassa valmiina taittopohja, niin että pääsen helpommalla. Tämä on sellainen kerran vuodessa ilmestyvä opus, reilun 100 sivua.

HUOMENNA on vielä aamuvuoro ja sitten keskiviikko vapaata. Ensi viikko onkin kokonaan iltavuoroa kun vaihdoin erään työkaverin kanssa yhden päivän vuoroa niin että mun ei tarvitse olla illassa, pompata aamuun ja palata takaisin iltaan.

PITI se illalla kuitenkin katsoa pari jaksoa Blacklistia. Vielä on kolme jaksoa jäljellä ja sitten kausi on katsottu. Onneksi sinne on tullut uusia sarjoja joten ilman katsomista ei tarvitse jäädä. Vaan nyt kohti Höyhensaaria. ■