Tänään pitää tehdä sapuskat jääkaapin tarjonnasta, kun huomisaamuna on reissuun lähtö eikä viitsi jättää jääkaappiin moneksi päiväksi ruokaa pilaantumaan/vanhenemaan. Palaan kuitenkin sen verran ajoissa että ehdin käydä kaupassa kotimatkalla. Ja jos suunnitelmat eivät muutu, lähden taas jo tiistaiaamuna uudelleen ja palaan vasta sunnuntaina, eli siinä ehtii kyllä jo maidotkin happanemaan.

Tälle reissulle olisin mieluusti ottanut Hänet mukaan, näyttänyt Tampereen paikkoja ja käyttänyt vaikka missä. Mutta se ei nyt vaan tällä kertaa onnistu. Saattaa olla että vielä syyskuussakin käyn Tampereella, kun Kolin matkan hinta on hieman suolainen verraten sen kestoon ja aikataulutukseen. Samalla rahalla pääsen jo Tampereelle ja takaisin, ja maksan vielä yhden hotelliyönkin. Elokuussa käyn kuitenkin Iisalmessa, sen olen jo maksanut ja tapaahan siellä taas monta tuttua pitkästä aikaa.

Aamulla piti soittaa palkanlaskijalle ja varmistaa että palkkatodistus on tulossa. Tällä viikolla pitäisi kuulemma tulla. Ei sillä ihan niin kiirettä ole koska liiton hakemuksen pääsee tekemään vasta parin viikon päästä, mutta aina parempi että tulee ajoissa. Onneksi hakemuksen voi tehdä verkossa, niin nopeuttaa käsittelyä ja pystyy suunnittelemaan taloutta hieman eteenpäin. Vinon pinon laskujakin maksoin pois alta, niin ei tarvitse kotiintullessa ensimmäisenä olla niitä maksamassa.

Työkaveri kävi aamulla hakemassa työtodistuksensa ja kertoi että melkoista vilskettä oli ollut tarjouspäivien johdosta. Onneksi ei tarvinnut olla enää siellä katselemassa sitä touhua. Samaa mieltä oli työkaverikin. Hän on aikeissa käydä Tampereella syyskuun aikana, ja jos hyvin sattuu niin saatetaan vaikka törmätä siellä.

Lomaan aikaan jätän sosiaalisen median koko lailla rauhaan. Kuvia saan Facebookiin sitten kun olen palannut, toki hotellin WLANilla ne piankin hurahtaisi sinne, mutta mieluummin siirrän ne vasta kun olen kotona ne kuitenkin katsonut ensin kaikki läpi. Niitä voi tulla melkoinen määrä jos lähes kaksi viikkoa olen reissussa.