Here_comes_rain_again.jpg

Esteri on taas varsin auliilla päällä. Aamulla heräsin auringonpaisteeseen. Varuiksi kävin suihkussa ja latasin kahvinkeittimen. Ja niinhän siinä kävi että puoli kahdeksan aikaan tuli remonttimies kolkuttelemaan ja kertoi että viemäreiden käyttöä tulisi välttää, kun remontti taas jatkuu. No, eipä siinä mitään, kyllä mä jaksoin alakerran toilettiin raahautua.

Aurinko ei kovin pitkään halunnut helliä, vaan pian oli taivas taas harmaana ja vettä alkoi tulla. Huomenna ja perjantaina pitäisi olla poutaisempaa, ja lauantaina taas paluun kunniaksi uusia sateita. Meneekin tämä loma sateisissa keleissä. Kohtapuoliin pitäisi lähteä kokoustamaan, mutta turvaudun autokyytiin tällä kertaa, ei oikein huvita lähteä tuonne tallustelemaan. Hiukan arveluttaa, onko kokoukseen kehitelty joku onnitteluseremonia eilisen johdosta. Mä kun en niistä niin paljon perusta.

Mitään ihmeitä en tällä lomanpätkällä ole saanut valmiiksi, mutta sitähän varten loma lieneekin että voi ainakin osin olla tekemättä yhtään mitään. Ikkunat kyllä kaipaavat pesua, mutta saavat odottaa hieman kuivempaa keliä. Eiköhän sellainenkin päivä vielä kohdalle satu.