sleepv.jpg

NYT on siirretty ainakin alustavasti sen verran tavaroita väistöasuntoon, että pitäisi ainakin alkuun pärjätä. Yllättävän paljon kaikenlaista piti kuitenkin kantaa, vaikka muuttoa aloittaessa en kuvitellut ihan niin suurta ruljanssia. Suurin työ taisi olla tietokoneen ja viihdekeskuksen siirtäminen, oli siinä jokunen piuha irrotettavana ja taas uudelleen kytkettävänä. Ja kyllähän sängynkin raahaaminen työstä kävi.

PIDIN päivällä sen verran taukoa että käväisin kaupassa ja samalla nauttimassa lähes helteisestä kelistä. Kaupasta tullessa keitin viimeiset iltapäiväkahvit "vanhassa asunnossa" ja sitten kiikutin keittimen ja mikron uuteen asuntoon. Myöhemmin sitten tajusin että mikron olisin voinut siirtää vasta sitten kun olen syönyt kaalilaatikon lopun pois vanhan asunnon jääkaapista. Eihän siinä muu auttanut kuin laittaa laatikko lautaselle, tiskata vuoka ja mennä sitten lautasen ja vuoan kanssa uuteen asuntoon. Kaupasta tullessa sentään ymmärsin kiikuttaa ostokset uuden asunnon jääkaappiin.

KUN on taas ollut niin monta lämmintä päivää ja samanlaisia on luvattu jatkossakin, piti illalla vielä käydä kastelemassa kukkapenkit. Aika kuivaksihan ne olivat taas jo ehtineet. Siinä kastellessa juolahti mieleen että keskiviikkona ennen illan kahta kokousta voisin käydä neuvottelemassa perennojen hankkimisesta kukkapenkkiin. Ajatuksena on ostaa kaksi valmiiksi suunniteltua perennapenkkipakkausta, niin pääsee helpommalla.

KOHTA pitää siirtyä punkan puolelle. Saa nähdä kuinka nukuttaa. Ainakin mukavan väsy olo on, joten ei varmaan kauaa tarvitse lukea kun saa sammuttaa valot. Onko pääpuoli oikein päin selviää varmaan aika äkkiä; tuntuuko mukavalta vai pitääkö kääntyä? Ja mihin aikaan huomenna alkaa kuulua työn äänet? Ehdinkö herätä ennenkuin alkavat piikata lattiaa auki vai toimiiko se herätyskellona? ■