idee.jpg

MITÄÄN ihmeempää ei tapahtunut eikä tullut tehtyä kuluneiden päivien aikana.

MITÄ nyt tuli kutsu työhaastatteluun joskus laittamani hakemuksen perusteella, en edes uskonut että se edes olisi enää tallessa siellä. Kun ei ole mikään ihan pieni firma. Nyt pitää maanantaina selvittää menenkö sinne työhaastatteluun ja perun osallistumiseni projektiin johon jo olen lupautunut, vai onnistuuko osallistumiseni siirtäminen jos työhaastattelu ei tuota tulosta. Ehkä mieluummin ottaisin sen paikan vastaan jos niin hyvin sattuisi käymään, sillä kun siihen firmaan saa jalkans oven rakoon niin jatkoa yleensä seuraa. Ja olisihan se mielekkäämpää kuin se toinen projekti.

LAUANTAINA käväisin erään tuttavan mökillä saunomassa. Olihan se pitkästä aikaa mukava päästä puulämmitteiseen saunaan istumaan ja kun siinä alkuyön hämärissä tuli saunasta täydenkuun loisteessa niin olihan siinä jotakin melkeinpä mystistä. Emäntänsä oli meidän saunoessa laittanut yöpalaa niin että jaksettiin ajella takaisin kaupunkiin. Nyt pitäisi keksiä jotain kiitosta heille.

KELIT ovat olleet hyvinkin syksysiä. Vuoroin on ollut taivas harmaa ja vuoroin aurinko paistanut, niinkuin tänäänkin. Sateita ei ole näkynyt eikä kuulunut eikä niitä ole ikäväkään. Tänään pesaisin petivaatteet ja pihatyökamppeet ja siinä pyykkikoneen rutkuttaessa keittelin hernekeiton. Kun ne hommat olivat valmiina kelpasi lähteä kävelemään auringonpaisteeseen. Oli mukava olla ulkona kun pitkästä aikaa taivas oli sininen ja ja aurinko kultasi vielä puissa roikkuvat keltaiset lehdet.

NYT pitää mennä punkkaan niin että aamulla voi aloittaa soittorumban tämän tarjouksen vuoksi. ■