giphy.gif

KYLLÄPÄ oli aamulla pimeää töihin lähtiessä. Ja kun koko yön oli lämpötilakin ollut plussalla (aamullakin melkein +4 mittarissa) niin sai olla varma että liukasta on. Iloiinen yllätys oli se että pihakadun lumivallit oli jo aurattu pois ja katu hiekoitettu. Mutta kyllä matkan varrella tuli kohtia joissa virsut lipsuivat mutta kaatumatta pääsin perille.

TÖISSÄ piti aloittaa inventaario ja siihenhän melkein koko työpäivän sainkin kulumaan. Huomenna jatkuu edelleen. Onneksi iltavuoro jatkaa jos ehtii. Kotiin päin kävellessä huomasi kuinka hämärää on jo kello kolmen aikaan, eikä siitä kauaa menekään kuin on jo taas pimeää.

HUOMISAAMUNA vielä vaellus pimeässä töihin ja sitten onkin vapaata. Lauantaina lähden puolison luokse ja suunniteltiin tehdä pannaripizzaa ja lasagea kun nyt on aikaa kokata. Puoliso jäi talvilomalle mutta mulla ei sitten olekaan muuta vapaata kuin torstaipäivä. Jospa käytäisiin kahvilla silloin.

VIELÄ ei voi kömpiä peiton alle kun pitää odottaa puolison soittoa kun hän on päässyt töistä. Sitten peiton alle ja aamulla pirteänä duuniin. ■