vuo.jpg

EILEN sai taas nauttia lähes kesäisestä kelistä. Aurinko paistoi ja tuuli puhalteli leppeästi. Päivällä oli kiepahdus toimistolla kun monitoimilaitteen (yritysmalli) skanneri ei tahtonut lähettää sähköpostia. Aiemmin tuo laite oli nettipiuhan perässä mutta nyt kun se vaihdettiin USB-piuhaan niin valittelee vain puuttuvasta verkkoyhteydestä. Onneksi sen ratkaisemiseen saa käyttää firmaa joka laitteen on toimittanut ja käyttökuntöön laittanut, joten ei tarvitse sen enempää murehtia siitä. Tällä viikolla joku päivä käyvät katsomassa.

EILEN tuli myös (lopultakin) suoritus sen useasti nimeään vaihtaneen kirjan taitosta.Olin jo varautunut keskiviikkona laittamaan karhun liikkeelle, mutta eipähän onneksi tarvinnut.

PIHALLA piti istuksia keinussa ja nauttia (viimeisistä?) lämpimistä. Ja olihan sekin kun ei travinnut miettiä enää rinteeseen menoa. Kunnes illalla. Tuli nimittäin Viherpeukaloilta mainos ja heikkona hetkenä tilasin vielä pussin kainolaukkaa. Ajattelin istuttaa ne sinne rinteen alareunaan kuunliljojen eteen, kun kestää kuitenkin tovin ennenkuin kuunliljat ovat rehevimmillään.

TÄNÄ aamuna taivas olikin harmaata kuin lonkero. Piti heittää sateenvarjo varuiksi reppuun lähtiessä. Aamulla oli näet heti yksi tapaaminen. Siellä hurahti tunnin verran, ja alustavaan sopimukseen päästiin. Vielä pitää odottaa vahvistusta etenee tämä homma vaiko ei. Nyt ei voi muuta kuin odottaa. Sieltä lähtiessä tai siellä ollessa olikin sitten sade saapunut.Onneksi bussipysäkki oli 50 metrin päässä joten kauaa ei tarvinnut sateessa talsia. Eikä bussiakaan odottaa kuin viitisen minuuttia.

SITTEN oli vuorossa pyrähdys paikassa kaksi. Siellä onneksi riitti että jätin paksun kirjekuoren eteenpäin toimitettavaksi. Seuraavaksi oli käytävä hakemassa mitta sillä oli taas yksi tarra suunniteltavana ja sitä varten piti käydä ottamassa mitat. Samalla reissulla vielä kirjakauppaan ostamaan tulospaperia. Sen suhteen olen sen verran ronkeli että sen pitää olla 100-grammaista ja pinnoitettua, kun laserilla väreissä tulostaa. Sieltä pääsin sitten sen tarran tekoon, ja laitoin nähtäväksi.

OLEN odotellut että ikuisuuseepokkseen tulisi lopultakin viimeiset korjaukset, mutta eipä ole kuulunut mitään. Aika tiukalle menee jos aikovat sen vielä täksi jouluksi saada. En kuitenkaan aio kysellä perään vaan toimittavat aineiston kun toimittavat.

TÄNÄÄN  muistin taas että Doctor Whon uusin jakso oli jo Areenassa. Mä en vielä ole kovin tykästynyt näihin kahteen jaksoon mutta ehkäpä tarina alkaa parantua uusien jaksojen myötä. Pakkohan nämä silti on katsoa kaikki sitä mukaa kun julki tulevat.

TÄNÄÄN Netflixistä joko joku elokuva tai sitten jatkan aiemmin aloittamani sarjan seuraamista. Miten vain. ■