ang.jpg

TOUKOKUUN alussa tuli kirje että eräs taho soittelisi tiistain aikana. Eipä soitellut. Tarkistin vielä puhelimen lokinkin mutta ei näkynyt soittoyritystä. Tänään tuli sitten melkoisen ikäväsävyinen kirje. Meikäläinen tietysti heti soittamaan sinne, mutta tänään olikin putiikki kiinni eli jäi asian selvittely huomiseen. Pitää huomenna heti aamulla soitella sinne ja kysyä suoraan että mitä **tun pelleilyä tämä on? Kieltämättä nyppi koko päivän tuo asia. Melkein voisi sanoa että **tutti. Ja kun sitä ei pääse selvittämään ennen huomista, niin sekin vielä lisäsi harmitusta.

EI kuulunut raportista mitään tänäänkään, on mulla itse asiassa viikonloppu aikaa saattaa se finaaliin jos vain loput korjaukset tulee. Sen sijaan oli taas erään sivuston päivitys ja samalla piti suunnitella kesän ajan viestintää. Sovittiin että ennen juhannusta laitetaan pientä ennakkotietoa tulevasta mutta varsinainen mainostaminen alkaa vasta elokuussa. Tänä vuonna ollaankin tämän henkilön kanssa samaan aikaan lomalla, joten sattuu siinä mielessä hyvin. Voidaan elokuun alussa katsoa millaisin mainoksin lähdetään liikkeelle. Tai enhän mä nyt pitkää lomaa pidä, kaksi viikkoa heinäkuussa on yhdelle kertaa ihan tarpeeksi. Syksylle jäi sitten vielä pidettävää.

PÄIVÄ oli harmaa mutta eipä sadellut. Pikkuhiljaa voisi se aurinkokin alkaa tulla esiin niin voitaisiin saavuttaakin ne lämpötilat joita on tulevaksi ennustettu. Tosin riittää jos pyörisi tuolla 15-20 asteen välissä. ■