kahvi.jpg

AAMULLA herätessä ei vielä kovin kummoisesti ollut lämpöasteita mutta kun ennen puolta päivää lähdin kaupungille niin aurinko oli jo alkanut lämmittää mukavasti. Meillä oli puolison kanssa kahvitreffit kaupungilla. Vakiokahvila on kiinni mutta Ärrältä saatiin kahvit ja pullat ja mentiin sitten penkille auringonpaisteeseen nauttimaan. Ja kyllä se aurinko lämmittikin, yli kymmenen plusastetta (ja vieläkin mittarissa yli viisi astetta lämmintä).

KIERRETTIIN parissa kaupassa, puoliso osti eväitä aamuksi ja töihin ja ruokaa illaksi, ja mä noukin pikku täydennystä reppuuni. Sitten oli aika taas kummankin suunnata koteihinsa. Mutta mukava oli nähdä, varsinkin nyt kun ei uskalla yöksi mennä. Kotona en kuitenkaan viitsinyt kukkapenkeille mennä kun vielä ovat osin lumen peitossa.

ENSI viikolla pitänee lähteä erään henkilön kanssa ostamaan tietotekniikkaa vähän enemmänkin. Tällä viikolla on tullut varsin selväksi kuinka koronan aiheuttama eristys vaikuttaa joihinkin. On ollut niin kärttyinen soittaja joka tälle henkilölle on soitellut, että mä sanoin jos vain tämä uutta tietotekniikkaa tarvitseva henkilö rohkenee ensi viikolla lähteä kiertämään tietokoneliikkeitä, niin käydään ja ostetaan pois. Jospa sitten edes vähäksi aikaa loppuisi se räksyttäminen ja jopa syyllistäminen.

HUOMISILTANA on kokous, etä sellainen, ja esityslistalla on niin paljon tavaraa että saa nähdä kuinka monta tuntia siihen menee. Onneksi voi olla kotona ja keittää pannullisen kahvia niin että saa haettua sitä aina halutessaan. Kahden viikon päähän aikataulutettu iso kokous siirtyy aina elokuulle asti;  silloin saatetaan olla jo istumassa kokoushuoneessa.

TÄNÄ iltana taas Netflixiä. Eilisiltana netti katkesi joten piti turvautua omaan DVD-kirjastoon. Aamulla oli taas piuhat kunnossa eli edes tarvinnut ryhtyä minnekään soittelemaan. Eilisiltana ehdin katsoa pari jaksoa Sade (The Rain) -sarjaa, enkä nyt vielä tiedä jaksanko katsoa loppuun asti mutta ainakin muutama jakso vielä tänään niin sittenpähän tiedän. ■