sun2.jpg

EILISILTANA ulkona käydessäni seitsämän aikaan oli lumisade muuttunut muutamaksi leijailevaksi hiutaleeksi ja tuuli oli mennyt menojaan. Aurinkokin yritti paistaa kalpeana pilviharson takaa. Myöhemmin illalla viimeisetkin hiutaleet olivat kaikonneet, joten oli ihan mukava suunnata kotia kohti.

TÄNÄ aamuna olikin iloinen yllätys: aurinko paistoi ja taivas oli sininen. Kyllä tuntui mukavalta. Ja toinen iloinen yllätys oli se, että töihin lähtiessä oli jo pyörätiet ja kävelytiet valtaosin aurattu, eli ei tarvinnu tallustaa sen lumimyräkän jälkeisessä hangessa. Pakkasta oli nelisen astetta, mutta se oli pieni hinta siitä että sai nauttia auringosta.

TÖISSÄ ei tapahtunut mitään (mitä nyt se Katkera Kaarina joutui puhutteluun kun oli mennyt sotkeutumaan toisen ihmisen työtehtäviin ja muutellut siellä annettuja ohjeita).

AURINKO paistoi koko päivän ja kotiin lähtiessä se oli jo sulatellut niitä lumia joita oli aurauksen jälkeen jäänyt kävelyteille. Ei siinä enää ollut kuin läntti siellä ja toinen täällä. Nyt vain pitää toivoa että sulattaa nopeasti myös ne uudet kinokset joita ehti kertymään. Mullakin oli rinteessä kukkapenkki melkein kokonaan paljastunut ja nyt se on taas lumen alla. Tylsää.

HUOMENNA on taas iltavuoro (näin se on mukavampaa, aamuvuoron jälkeen ilta) ja lauantaina taas aamuvuoro. Lauantaisin pitää aina puolet työmatkasta taittaa jalan molempiin suuntiin. Ehtsin aamulla bussilla mutta menee turhan tiukalle, siellä joutuisivat muut odottamaan töihinpääsyä kun mulla on avain taloon. Siispä kävelen ja laitan poppikoneen soimaan niin matka menee mukavasti.

NYT kun taas on aikaa ja jaksaa niin muutama jakso Gothamia. Eilen ei jaksanut ekä edes kannattanut ryhtyä katsomaan kun oli sen verran aikainen herätys. Niin ja puolisokin soittaa vielä puolenyön tienoilla kunhan pääsee töistä pois. Siksikin pitää valveilla olla. ■