puzzle-1421844.jpg

 

Nyt on uusi lamppu katossa. Tosin melkoista ravaamista se oli katon rajasta lattialle kun yksin oli asentamassa ja kaikki piti erikseen hakea. Ja sattuipa piuhakin katkeamaan katonrajassa, joten mukava piuhankuorintaoperaatiokin piti siellä korkeuksissa suorittaa. 

Lehti lähti lopultakin painoon ja samoin leffaliput. Lehti lähtee suoraan painosta eteenpäin vastaanottajille kotiin, joten siitä ei enää tarvitse murehtia.  Loput tulevat sitten suoraan toimistolle. Sähköpostiin tuli viesti että leffaliputkin ovat jo valmiina. Uskomattoman nopeaa toimintaa tältä painotalolta. Ilmoittelin että huomenissa käyn liput hakemassa.

Huomenna kuskaan vanhan valaisimen, siisti kun on ja täysin toimiva, Konttiin kierrätykseen. Miksi heittäisin toimivan valaisimen roskiin kun joku voi haluta sen omaan kattoonsa. Kontti on muutenkin hyvä paikka tyhjentää kaappeja ja hyllyjä, tietysti vain silloin kun tavara on puhdasta ja ehjää. Ja kyllä mä itsekin sieltä aina silloin tällöin jotain ostan, viime jouluksi kaksi valosarjaa joita ei edes oltu paketista otettu ja eivätkä maksaneet kuin murto-osan uuden sarjan hinnasta.

Huomenna Kontista tullessa kirjapainon kautta Lidliin ja lauantaille olen kaavaillut siivousta. Sunnuntaina rentotumaan ja vasta tiistaina takaisin. Pitää ottaa vähän omaa aikaa kun on ollut kaikenlaista pikku kiirettä menneellä viikolla. Ensi viikolla jatkuu historiikin vääntö, tosin yksi kirjoittajista laittoi sähköpostia että haluaa muokata juttuaan vielä. Muokatkoon, onhan se jo muutenkin reilusti myöhässä koko kirja.