sing.jpg

PITÄNEE laittaa iltaohjelmaan X-Factor UK, kun Saara taistelee voitosta. Onhan tämä tilanne jotakin ihan erikoista, samanlainen jännitysnäytelmä oli viimeksi kun Lordi voitti euroviisut 2006. Silloinhan tosin kukkahattutädit nuttura pinkeenä olivat kurkku ojossa huutamassa "ettei tuollaista sovi eikä voi lähettää Euroviisuihin". Nyt vanhat mummotkin puhuu Saarasta :) Olisihan se tietysti melkoinen juttu koko Suomelle. Pidetään peukkuja!

TÄNÄÄN päätin olla laiska ja jätin reippailut väliin. Tai no sen verran että käväisin LIdlillä - menee siihen edestakaiseen kävelymatkaan likimain tunti. Kumma kun joidenkin asioiden ostaminen jää aina siihen kun ne on loppu, esimerkiksi suodantinpussit ja WC-paperi. Tänään piti käydä hakemassa jälkimmäistä. Ostin paperin seuraksi muutaman kakin ja omenan ne kypsyttämään. Pitäähän sitä sesonkihedelmää nyt muutama syödä niin kauan kuin niitä taas saa.

TULEVALLA viikolla on tiedossa jo ainakin kaksi kokousta, tiistaille ja torstaille. Tiistain kokous on tutussa paikassa, mutta torstain kokouksen tarkkaa sijantia en vielä tiedä. Toimipisteitä kun on enemmän kuin yksi, joten pitää varmistaa tiistain kokouksessa että minne pitää mennä. Jos hyvin käy niin se on lähin toimipiste, ei tarvitse miettiä millä menisi.

SIIHEN kahden kirjan pumpsiin odottelen että aineisto tulisi ensi viikolla. Ei tässä hirveästi ole aikaa niitä vääntää, kun tämän vuoden puolella pitää saada ne kasaan, ja kun pakenen Tampereelle vuoden vaihteessa ja palaan kunhan jaksan. Ensi kesän lomiakin pitäisi taas kohta puoliin alkaa miettimään, josko lähdettäisi kesällä kaverin kanssa reissuun. Mun on helpompi katsoa sopivat lomaviikot kuin hänen, kun siellä on aina niitä jotka joka vuosi haluavat jäädä juhannukselta lomille. On tässä vielä onneksi aikaa miettiä aikatauluja.

LAUHTUMAAN päin näyttää olevan. Aamulla oltiin kymmenen asteen hujakoilla, ja nyt mennään jo lähempänä kuutta. Pakkasastetta siis. Seuraavaksi kai sitten taas lunta siihen malliin, ettei edes mummot sekaan sovi. ■