grana.jpg

AAMU oli yhtä harmaa kuin eilenkin eikä edelleenkään satanut. Onneksi. Käyntikorteista ei aamulla kuulunut mitään, joten päätin jatkaa kirjoitusurakkaa. Reilussa puolivälissä ollaan, joten enköhän mä saa sen toukokuun loppuun/kesäkuun alkuun valmiiksi. Oman tekstin lisäksi siihen tulee kahdelta muultakin kirjoittajalta pätkät, tosin huomattavasti lyhyemmät kuin mulla. Kunhan nekin on ja oma teksti niin laitan sitten luettavaksi. 

PÄIVÄLLÄ kävin ostamassa pitkästä aikaa granaattiomenan välipalaksi. Kun ryhdyin sen syömiseen muistin taas miksi en niin kovin usein niitä osta. Melkoisen sotkuista puuhaa on sen syöminen. Ja se mehu värjää kyllä tosi tehokkaasti mikäli vain jonkin valkoisen pinnan päällä sitä erehtyy lusikoimaan. Syvä lautanen niin ei mehu leviä ihan joka paikkaan. Taidan tosin jatkossa ostaa taas mehuversiona, niin on kaikin puolin helpompaa.

HIEMAN ennen neljää tuli tieto että käyntikortit ovat OK: Sen verran myöhään että en enää enää lähtenyt kirjapainoon kun olisin ollut ovea rynkyttämässä likimain sulkemisaikaan. Käväisen huomenna jättämässä tehtäväksi. Laitoin laskun menemään jo tänään niin se ei ainakaan unohdu. Eikä jää sitten roikkumaan kesän ja lomien yli.

ILLALLA pyörähti koneellisen verran pyykkiä. Kun lauantaiaamuna varhain lähden sinne kylpyläreissulle en viitsinyt mitään ihmeempää kokta, vaan menin helpoimman kautta ja tein vain spagettia ja tonnikalaa. Joskus tuollainen yksinkertainen ruoka on hyvää. Varsinkin kun sen laittamiseen ei tarvitse tuntitolkulla uhrata aikaa. Sunnuntaina kotiin tultua voisin jotain kokatakin niin olisi alkuviikoksikin.

PYYKINPESUN jälkeen katsoin elokuvan, ja äkkiä en muista milloin olisin viimeksi yhtä surkean nähnyt. Elokuvasta aiemmassa postauksessa. Nyt joko toinen - ja toivottavasti parempi - elokuva tai sitten kirjan kanssa pötkölleen. ■