Jopa on ulkona keli! Vettä ja räntää tulee taivaan täydeltä, ja tuuleekin niin että heikommat lentelee tuulen mukana. Ja jos sääennuste pitää paikkansa, niin huomisaamuna voi olla taas lunta maassa, ja pahimmassa tapauksessa lumimyräkkä jatkuu koko päivän. Ja onhan tuota melkoisesti luvassa:

Savossa yksi koulu uhkaa sulkeutua luvatun vappumyrskyn takia. Lukio on jo perunut ensimmäisen tunnin.
Siilinjärven keskustassa toimiva Ahmon koulu on lähettänyt vanhemmille Wilma-viestin, että koulu voi olla huomenna torstaina suljettuna kehnon sään takia. 

Alueen pelastuslaitos on varoittanut kouluja tulevasta myräkästä. Vapun aattoksi on luvassa runsaita lumisateita ja myrskyä. ...  (IS 
29.4. 16:52)

 

r%C3%A4nt%C3%A4.jpg

 

Vappufiiliksiä saa sään puolesta siis hakea.

 

Työpaikalle on nyt lopultakin saati valittua uusi johtaja (eikä ollut yllätys että piiri pieni pyörii). Johan tuo viime kesänä oli muutaman viikon siellä töissä, mutta ei mulla silti ole vielä mitään mielikuvaa siitä, millainen hän on johtajana. Tosin olen sen verran vähän töissä kesäkuulle asti, ettei muutenkaan tule paljoa häntä nähtyä.

 

Aamulla kävin neuvottelemassa uuden julkaisun taitosta. Koska neuvottelussa ei kuitenkaan mennyt niin kauan kuin olin aikaa siihen varannut, päätin kuluttaa ylimääräisen ajan kävelemällä töihin. Puolen tunnin reippailu, niin olipahan sitten energiaa puhkuvana töihin tullessaan. Tosin siltikin jäi niin runsaasti aikaa, että tunti piti kuluttaa kahvihuoneessa. Uudella perehdytettävällä oli jo hätä että miksi toinen perehdytettävä ei ollut osastolla, kun hän joutui itse toiselle osastolle. No, kun toinenkin perehdytettävä oli toisaalla.

 

Mielenkiinnolla odottelen ensi viikon tuloksia, kun itse olen lomalla ja kaksi uutta kaveria on osastolla keskenään.  Pitäisiköhän mun kuitenkin sanoa työnjohdolle, että katsoisi hieman kavereiden perään, ettei ihan kamalia ylilyöntejä satu.