moses.jpg

VÄLILLÄ tuntuu siltä että tietyt Facebookin ryhmät tarjoavat parempaa viihdettä kuin yksikään suoratoistopalvelu. Oma lukunsa ovat rokotehörhöt, mutta hekin jäävät toiseksi Trump-fanaatikkojen ja salaliittohörhöjen jälkeen. Välillä niitä juttuja lukiessa tulee mieleen että jokin hoitolaitos voisi olla oikea paikka.

miekka.jpg

ERÄÄN Trump-hörhön ja taivasmatkailijan oma esittely tähän alkuun lienee paikallaan, niin että jutussa olevat päivitykset asettuvat oikeaan kontekstiin:

Olen ollut lapsuudestani saakka uskossa kuuluen eri helluntaiseurakuntiin Suomessa ja Ruotsissa. Eri syistä johtuen jouduin kuitenkin helluntaiherätyksen ulkopuolelle v. 1980 ja avioeroni vuoksi myös toimintani SYKRissä loppui keväällä 1982. Liityin 1989 Espoon Tapiolan ev.lut. seurakuntaan, josta erosin 2003. Keväällä 2003 koin, miten Jumala johdatti minut takaisin juurilleni ja liityin Espoon Leppävaaran helluntaiseurakunnan jäseneksi 2003. Noin yhdeksän kuukauden jäsenyyden jälkeen erosin kuitenkin Leppävaaran helluntaiseurakunnasta 2004, koska minut asetettiin toimintakieltoon eräästä asiasta syntyneen erimielisyyden takia. Liityin uudestaan kirkkoon eli Loviisan suomalaiseen ev.lut. seurakuntaan 2010.
Jumala on kutsunut minut profeetalliseen lopunajan opetus- ja palvelutehtävään, mitä teen tällä hetkellä lähinnä omien nettisivujen ja eri foorumeilla kirjoittamisen kautta. Olin mukana poliittisessa toiminnassa kesäkuusta 2009 tammikuuhun 2015 seuraavissa puolueissa: Kokoomus, KD, IPU, SLP ja Keskusta. Minut valittiin 6.12.2010 Itsenäisyyspuolueen kansanedustajaehdokkaaksi Uudenmaan vaalipiirissä. Sain huhtikuun 2011 eduskuntavaaleissa 56 ääntä. Erosin Itsenäisyyspuolueesta toukokuussa 2011. Perustin kahden muun henkilön kanssa 7.5.2012 uuden puolueen, Suomen Laillisuuspuolueen (SLP), jonka puheenjohtajana toimin. Puuttuvan kannatuksen vuoksi Suomen Laillisuuspuolueen toiminta lopetettiin ja yhdistys purettiin 25.11.2014.
Kun erosin Keskusta-puolueesta 2015, olen luopunut kokonaan puoluepolitiikasta. Keskityn nykyään hengelliseen toimintaan eri tavoin.

SALAISTAKIN salaisemman tiedon pohjalta Englannin kuningashuone haluaa vähentää maapallon väestöä:

piho1.jpg

JA tottakai taivaassakin ehdittiin käymään unien näkemisen välillä. Ja sitten nähtiin taas unta.

piho4.jpg

piho7.jpg

EIKÄ tietenkään riitä että profeetta näkee unia ja näkyjä, vaan suurelta Ameriikan ihmemaalta tulee myös luotettavaa todistusta... Tosin profeetta ei välillä ole itsekään varma mitä houreita mieleen juolahtaa.

dead.jpg

VÄLILLÄ toki ehditään rukoilla jääkiekko-ottelun voiton puolesta (asia tuodaan toki ilmi vasta sitten kun ottelu on jo päättynyt).

piho8.jpg

JA kun ei muistettu rukoilla edes jälkikäteen niin tappio tuli:

piho9.jpg

TÄHÄN väliin kevennys aina niin luotettavalta Tuksulta, joka ei edes seuraavana päivänä muista mitä on valehdellut sanonut:

4.jpg

JA että hörhöily saisi yhä enemmän mitä hullunkurisempia käänteitä, otetaan USAn presidentinvaaleihin mukaan jo avaruusaseetkin:

1.jpg

KANNATTAA muuten olla varovainen puhelimessa. Eihän sitä koskaan tiedä milloin operaattorisi tallentaa puhelusi. Mutta takasin ennustuksiin (tällä kertaa lähteenä mitä luotettavin verkkojulkaisu...)

1.jpg

PITÄÄHÄN profeetalla seuraajia olla:

2.jpg

JA tykitetään oikein kunnolla:

0301.jpg

0501.jpg

0601.jpg

PROFEETTAKIN tietää kuka voittaa:

piho5.jpg

xxx.jpg

MUTTA kuinkas kävikään...

0701.jpg

0801.jpg

JA edelleen jatkuvat väitteet äänien "varastamisesta":

piho10.jpg

PERSUSTELUPUOLUEEN edustajakin oli äänessä:

lau.jpg

JA toinen hörhö jaksaa jauhaa:

samuel1.jpg

IKÄVÄ välikohtaus kongressissa sai tietysti profeetan liikkeelle:

piho6a.jpg

piho6b.jpg

TODISTE ja todiste ... ja jatketaan hörhöilyä:

samuel2.jpg

EPÄSELVÄKSI jäi mistä sana tuli. Puhelimessa, kirjeessä, vai ehtikö profeetta käydä taivaassa? Ja olisko käynyt niin että profeetta kuuli väärin? Jos sana olikin Erection?

piho11.jpg

HETI perään tuli tietoa (ilmeisesti Ameriikan ihmemaasta):

piho12.jpg

JA sitten paljastuu että Trump-hörhöjen ryhmään on viekkaudella ja kavaluudella päässyt soluttautumaan toisinajattelijoita!

x2.jpg

hannup1.jpg

KEVENNETÄÄN lopuksi Trump-ähkyä rokote-salaliitoilla ja totuudenpuhujalla:

3.jpg

MEDIA valehtelee, eduskunta valehtelee, jopa presidentti valehtelee:

ano.jpg

JOS eduskunta valehtelee niin eikös hänkin sitten valehtele?

YLLÄTTÄVÄÄ ei ole se, mitä puoluetta he edustavat ja kannattavat. ■