source.gif

TÄMÄKIN viikko on saatu taputeltua kasaan. Iltapäivällä tuli vastaus koskien niitä kahta kirjaa, että maanantaina saan kansi- ja johdantotekstit, mutta viimeiset artikkelit jäävät joulun jälkeiselle viikolle. Saanen ehkä ne juuri ja juuri laitettua niin että voin vielä ennen lomaani laittaa aineistot eteenpäin. Täytyy ensi viikolla viimeistellä kannet, ja osan 1 saankin sitten laittaa jo eteenpäin. Kakkonen jää viimeiselle viikolle.

TÄNÄ iltana juodaan jokunen olut. Tai useampi. Kaveri tulee tuossa seitsemän aikoihin, niin voidaan aloittaa viikonloppu. Hyvä seura ja kylmää olutta on sopiva päätös tälläiselle todella harmaalle päivälle, koko viikkohan on melkein ollut tälläistä. Ja kun hommat on niin hyvällä mallilla, niin voi sitä vähän rentoutua. Katsastin jo tuossa että on melkoinen määrä elokuvia katsottavaksi, joulun aikaan voisi katsella alta pois. Enhän mä jouluna muuta kuin käyn pikaisesti kavereita moikkaamassa, ja siitä perinteisestä joulupäivällisestäkään ei vielä ole varmuutta. Parasta olisi jos ei olisi.

NYT vähän paikkoja siistimmäksi, tai eihän tuossa lähinnä muuta ole kun siivoan parin illan kokouspaperit ja lehdet pois pöydältä, niin alkaa näyttää siistimmältä. Kippis ja kulaus! ■