tuksu.jpg

No niin, on taas selvitty viikonlopusta ja palattu arkiseen aherrukseen. Perjantaina piti lähteä lomanlopettajaisiin, kun muutamalla frendillä oli loman viimeiset päivät menossa. Tulihan tuolla puhuttua k*kkaa ja otettua olutta ja grillattua. Mukavasti meni pitkälle lauantain aamupuolelle ja hienoinen väsymyskin yllätti, joten piti jäädä sohvalle nukkumaan. Lauantaina sitten ehtoopuolella kotiin. Sunnuntaina oli vielä niin väsynyt olo, ettei juuri mitään saanut aikaiseksi.

Tänään sitten reippaana kirjan korjauksien kimppuun. Olivat kyllä helppoja, joitakin nimiä piti vaihtaa, sanoja lisätä tai poistaa ja muutama kuva vaihtaa uuteen. Päivällä päätin käväistä keskustassa ja kun pääsin marketista ulos, ehdin juuri bussikatoksen alle ennenkuin alkoi tulla vettä taivaan täydeltä. Ja sitä tuli ja paljon useamman minuutin. Kuivana pääsin siitä kuitenkin jatkamaan. Iltapäivällä kaupasta tarttuikin mukaan enemmän epätavallisia aineksia: päärynöitä, avokadoja, jääsalaattia... Huomisaamuna ensimmäinen koe, jossa edellämainituista + banaanista, puolukoista, appelsiinimehusta ja maitojuomasta valmistuu smoothie. Taitaa kyllä käydä niin ettei ihan heti satu sekoitus nappiin, mutta kokeilut jatkuvat niin kauan että syntyy muutama kunnon sekoitus. Kun nyt sattuu olemaan uusi blenderi huushollissa, niin ei jää tyhjän pantiksi pöydälle.

Mietin miksi (aikuiset) miehet pelaavat Pokemon Go:ta? Tänään selvisi syy: nehän jahtaa Tuksua. (On varmaan ollut Tuksu mallina). Tosin sankaritar on itse itsensä nimittänyt evankelistaksi, vaikka oikeampi ammattinimike lienee revankelista. Sen verran ansiokkaasti on Tuksu alapäätään julkisesti esitellyt. Ja nythän tuo taitaa olla ihan oikeasti kadottamassa viimeisenkin järjenhitusensa, sen verran sekopäistä uskonnollista höpinää postaa päivittäin. Josko jo pikkuhiljaa saataisiin hoitoon? ■