frozen.jpg

LAUANTAIAAMUNA oli kuutisentoista astetta pakkasta kun lähdin puolison luo. Ei se niin kylmältä tuntunut kun muutaman päivän oli jo reilussa kymmenessä. Mitään ihmeitä ei oltu suunniteltu, tehtiin sitä-sun-tätä bataattiranskalaisilla ja katsottiin yhtä seuraamaamme sarjaa taas muutaman jakson verran.

TÄNÄ aamuna olikin jo -20 mittarissa. Aurinko jaksaa tietty näyttäytyä kun pakkanen huitelee kunnon lukemissa. Tosin kolme vuotta sitten tähän aikaan oli melkein 30 pakkasastetta, joten ei sentään sellaisissa lukemissa tarvitse kärvistellä. Tuleva viikko mennään ennusteen mukaan -15... -25 pakkasteen lukemissa. Eli melkoisen talvista on tiedossa. Saatiin tänään katsottua sen eilen jatkamamme sarjan viimeinenkin jakso. Vielä on pari sarjaa kesken ja uusiakin katsottavia näyttää tulleen. Illansuussa lähdin kotiin päin ja tulin kaupan kautta, kun piti hakea evästä töihin ja ostaa samalla sapuskaa alkuviikolle niin ettei tarvitse töiden jälkeen kauppaan sännätä.

ILLAN päätteeksi päätin ilahduttaa itseäni elokuvalla mutta toisin kävi, kuten jo ehdinkin arvion kirjoittaa. Seuraavaksi peiton alle kirjan kanssa ja jos aamuyön tunteina jaksaa niin katsomaan verikuuta. Ehtii tässä tovin nukkua ennen sitä ja senkin jälkeen on vielää aikaa useamman tunnin unelle, mutta katsotaan kuinka käy. ■