kanto.jpg

YHTÄ harmaana kuin edellisetkin päivät valkeni (tai alkoi) tämäkin aamu. Mittari oli plussalla ja lumet olivat jo yön aikana sulaneet paikka paikoin. Mua ei häiritse yhtään että näin marraskuun puolivälissä ollaan edelleen plussalla eikä lumestakaan ole pahemmin tietoa. Tälläisellä kelillä voitaisiin mennä kevääseen asti. Jos nyt näin lämpimänä jatkuu huomennakin niin meikäläinen taitaa löytyä sieltä ryteikön juuresta.

OLIHAN siellä sähköpostissa viesti odottamassa: on kuulemma vielä pari hassusti muotoiltua lausetta, jotka hän haluaa korjata. Tekee korjaukset lauantaina lentokoneessa ja laittaa sitten mulle, niin että maanantaina saan laittaa aineiston painoon. Hyvä kun en eilisiltana tehnyt sähköistä versiota valmiiksi, nyt olisi maanantaiaamuna senkin tekeminen uudelleen edessä. Jotensakin vuosien varrella on oppinut että pitää varmistaa ja varmistaa useampaan kertaan ennenkuin päästää työn käsistään.

TOINEN viesti puolestaan kyseli ehtisinkö mä tekaista kutsun ylioppilasjuhliin? Tänään kai varmistuu meni läpi. Piankos mä sellaisen väsään kun vain tiedän mitä siihen laitetaan ja annetaan osviittaa siitä millaisen haluavat. Jos vaikka viikonloppuna sen tekisin, niin olisi heti alta pois. Tietenkin jos juhlia on tulossa.

AAMUPÄIVÄLLÄ piti lähteä kahvikauppaan kun porot loppuivat aamukahvia laittaessa. Pihalle päästyä alkoi että ropista siihen malliin että päätin käynnin lähikaupassa riittävän. Eikä mulla toisaalta ollut juuri muuta ostettavaakaan kahvin lisäksi kuin joku sämpylä aamuksi ja raejuustoa. Huomenna kun kuitenkin käyn isolla kaupalla ostamassa vähän enemmän. Vielä kukn keksisi mitä huomenna kokkaisi.

UUTISISTA sainkin sitten lukea että yo-kirjoitusten välittämisessä on ongelmia, ilmankos ei mittään kuulunut vielä puolenpäivän jälkeen. Loppujen lopuksi viimeisimmätkin ongelmat oli korjattu vasta klo 15 aikaan, joten saa nähdä kuulenko mitään ennen maanantaita (edes sitä pääsikö kaveri läpi). Näin se tietotekniikka taas kerran helpotti elämää.

PÄIVÄ meni sen kirjan kanssa, mitenkä muutenkaan. Jos oikein huonosti käy niin ensi viikon alkupuolella on kaikki luvut taitettu ja saan hetken hengähtää sen osalta. Pitäisi jonkin sortin sähköinen joulukorttikin saada kai aikaiseksi, mutta mitään oikein kunnon ideaa siihen ei vielä ole tullut. Helppo se olisi tietty Flashilla pyöräyttää, mutta kun sen käytöstä olen jo loúopunut, joten kaikki pitää miettiä HTML5-pohjaisesti. Jos ei mitään kunnon ideaa tule niin sitten vain joku kuva.

KOKO päivän se jaksoikin sataa, ei ole lumesta tietoakaan. Nyt iltaa myöten sade taisi ainakin hetkeksi tauota. Päivällä kaupassa käydessäni tapasin tutun rouvan joka oli tänään lähdössä Vuokattiin, toivottavasti siellä riittä lunta näille lasketteluintoisille. Mä varmaan istuisin vaan takan ääressä pitämässä afterskitä pidemmän kaavan mukaan. 

PITKÄSTÄ aikaa ajattelin katsastaa löytyisikö jotakin katsottavaa, ja sellaista ettei tarvitse pettyä elokuvan alkumetrien jälkeen. ■