saa.jpg

KESKIVIIKKOILTANA alkoi satamaan, ja mietin miten mun käy torstain reissun kanssa. Torstaiaamu oli harmaa mutta sade oli tauonnut, joten saatoin päivällä lähteä kantamukseni kanssa viemään tavaraa kierrätykseen. Samalla reissulla kävin moikkaamassa vanhaa työkaveria, ja toinenkin tuli vastaan joten kotiinpaluu viivästyi aiotusta. Mukavahan oli kyllä heitä nähdä. Illalla alkoi taas satamaan, eipä ollut yllätys.

PERJANTAI oli tavattoman rauhallinen päivä, kävin kaupassa ja tein koneella kaikenlaisia pikkuhommia. Pienen harmaan pilven toi sähköpostiviesti, jossa jo aiemmin hyväksytty taittotarjous hylättiin. Perustelut vaikuttivat kyllä sen verran hätäisesti kyhätyiltä, että en niistä niin vakuuttunut. Kiitin kuitenkin viestistä ja toivottelin hyvää kevättä. Viesti meni tietty arkistoon, jos joskus joku nimi sattuu soittamaan kelloja niin voi tarkastaa löytyykö aiempia viestejä.

LAUANTAINA nähtiin puolison kanssa kaupungilla. Oli kyllä mukavaa istua sisätiloissa kahvilassa juomassa kahvit kaikessa rauhassa. Kierreltiin kirpparilla ja kaupassa ennenkuin lähdettiin taas kotejamme kohti. Illalla vaihtelun vuoksi katsoin muutaman elokuvan pois tallenuksista.

SUNNUNTAINA ei paljon huvittanut ulos lähteä. Tuli vettä, räntää ja lunta. Vasta alkuillan puolella oli sen verran taukoa että pääsin hakemaan maanantain aamupalalle täydennystä. Lauantaina kuvittelin että mulla on kaikkea mutta eipä ollutkaan.

TÄNÄÄN oli yhtä harmaata aamulla kuin edellisinä päivinäkin. Iltapäivällä lähdin kirjastoon kun ei sadetta ollut luvassa, mutta sieltä pois tullessa alkoi tihuuttamaan. Tänään sain myös aikaiseksi sen verran että etsiskelin kaavakartan ja siihen liittyen laitoin viestiä kaupungille. Saa nähdä vastaavatko ennen vappua.

HUOMENNA pitänee sopia yksi palaveri ihan face-to-face, mutta se menee loman jälkeiselle ajalle. Perjantai-iltana lähden puolison luo vapun viettoon ja sitä myöten reilun viikon lomalle.

KONE pitänee kiikuttaa ennen vappua huoltoon, joku tuulettimista kuullostaa siltä että laakeri on menossa. Pääsen helpommalla kun vien huollettavaksi, enkä ala metsästämään sopivaa tuuletinta. Ehtivät hyvin vaihtaa mun loman aikana. Haen sitten maanantaina koneen takaisin kotiin. ■