grass.jpg

EIPÄ ollut tämänkään aamu sen aurinkoisempi kuin aiemmatkaan. Taivas oli harmaa ja tuuli edelleen puuskittaisesti, ja lämpöäkin hädin tuskin viisi astetta. Urheasti piti kuitenkin iltapäivän puolella lähteä kauppaan, kun suunnitelmissa oli jo tänään tehdä huomisen ja seuraavien päivien ruoka. Nyt taivas alkaa lopultakin olla se vanha sininen, ja aurinkokin näkyy. Josko huomisaamuna olisi jo aurinkoa ja sen verran lämpimämpää että tarkenisi pihalla istua. Saattaisipa vaikka tulla "kukkamummot" katsastamaan mitä kukkapenkille kuuluu?

JONKINVERRAN oli ihmisiä liikkeellä, mutta enemmän olisi varmaan näkynyt jos keli olisi ollut lämpöisempi. Torin poikki kulkiessani harkitsin hetken käydä kysymässä/ostamassa raparperia, mutta sen verran kolealta tuntui että jätin sikseen. Matkasin suoraan ruokakauppaan. Huomiselle kaavailin makkarakeittoa tai makkarakiusausta, joista jälkimmäinen vei voiton. Tarvikkeet siihen ja sitten taas kotiin.

ILLANSUUSSA laitoin kiusauksen uuniin, ja kohta sen voikin ottaa pois. Ehtii tekeytyä kunnolla huomiseksi. Ja tietysti mä laitoin chiliä siihen, ei pitäisi silti olla yltiötulista, mutta senhän tietää vasta sitten kun maistaa. Eli huomenna.

ALAN jo tottua siihen että telkusta ei tule juurikaan katsottavaa joten pitää etsiä taas leffa tai pari katsottavaksi. ■