rain.jpg

AAMULLA lämpömittari näytti reilusti plussaa ja satoi vettä. Aura-autot olivat jo kiiruusti käyneet ajelemassa joten kieli keskellä suuta sai paikka paikoin mennä, kun olivat hanganneet kadut sen verran liukkaiksi. Kaatumatta kuitenkin pääsin perille. Tänä talvena en vielä olekaan onnistunut kaatumaan, mutta parempi koputtaa puuta tai päätä - paljoakaan eroa ei ole.

OLIKIN taas päivä jolloin puhelin pirisi lehden taiton lomassa vähän väliä. Piti tilata onnittelukortteja, kirjapaino halusi tietää tekstillä vai ilman, ja hetkeä myöhemmin kuorilla vai, piti pähkäillä erään tapahtuman ilmoittautumisaikataulu, tekaista pääsyliput jo nyt ja laittaa saman tien painoon eikä vasta huomenna, tekaista mainos Facebookia ja kotisivuja varten... Koko ajan jotakin joka katkoi lehden taittamista. Iltapäivän puolella puhelinrumba onneksi vähän rauhoittui niin pääsin jatkamaan yhtäjaksoisesti lehteä. Sainkin sen siihen vaiheeseen että vain kolme juttua on enää taittamatta siihen, ja enköhän mä ne huomenna saa tehtyä. Lehti käy vielä kierroksella maanantaina ja sitten painoon joko maanantaina tai tiistaina.

ILTAAN asti jaksoi sataa mutta ei se mua haitannut, ihan mukava oli siinä pienessä sateessa tallustaa. Lunta ei enää tarvitsisi sataa vaan pikkupakkasilla ja mielellään aurinkopäivillä voitaisiin mennä helmikuu. Vaikka taitaa olla turha toivo.

JOKU leffa vielä tähän illan lopuksi kun kellokaan ei ole vielä juuri mitään eikä väsytä eikä nukuta. ■