chaos.jpg

Eilisiltana oli vaihteeksi kokous. Siellä esiteltiin Helsingin herrojen suunnitelmia tulevaisuudelle: siellä oli suunnitelmissa että ympäri Suomea alettaisiin rahoittamaan Helsingin norsunluutornin kuluja ja menoja, ja vastineeksi saataisiin ropoja takaisin. Jos tämä toteutuu niinkuin on suunniteltu, aiheuttaa se melkoista myllerrystä ympäri maata. Siinä vaiheessa mun on tarkistettava vieläkö mä moisen instanssin kanssa haluan olla tekemisissä. Onneksi siitä ei kuitenkana ole päätetty vielä, eli vanhoilla eväillä voidaan toistaiseksi jatkaa. Kahden viikon kuluttua on seuraava kokous, ehkä silloin tiedetään asiasta hiukan enemmän.

Taiton alla olevaan kirjaan tulee ristikko, ja kuinka ollakaan se sujahti sähköpostiin. Oli tekijä näköjään päässyt jonnekin skannaamaan sen. Pitää fixailla ja viimeistellä se huomenissa niin on paikoillaan kun kirjoittaja tulee käymään.

Tuolia en vielä ole ehtinyt hakemaan, ja niin hankalalle tuntui istua sellaisella tavallisella tuolilla, että piti tekaista hätäkorjaus hajonneeseen tuoliin, eli estää istuinosan valuminen alaspäin. Kyllä tällä tuolilla mieluummin istuu, kun on kuitenkin pehmuste ja parempi selkänoja. Näyttää siltä että menee ensi viikkoon ellei jopa pidemmälle ennenkuin ehdin tuoliostoksille. Kaverille pitäisi käydä ostamassa pari kaapelia, joten ajattelin yhdistää molemmat hankinnat yhdeksi käynniksi.

Kovin montaa kertaa ei aurinko ole enää jaksnut näyttäytyä, ja pakkanenkin on vaihteeksi kirinyt. Viime yönä oltiin -10 asteen lukemissa ja aamullakin oli vielä -7 pakkasastetta. Sunnuntain aikana pitäisi lämmetä ja pysyä sitten nollan tienoilla ainakin muutaman päivän. 

Alakerrassa remontti jatkuu ja tuntuu siltä että seiniä piikataan auki, ainakin sellainen meteli alkaa kuuluumaan aamusella. Ei tainnutkaan mennä remontti asunnossa ihan kertaheittämällä läpi. ■