meeting.jpg

PÄIVÄLLÄ sain viimeisteltyä uusimman opuksen, joten soittelin tekijälle josko tulisi huomenna katsomaan. Puolenpäivän aikaan sovin tapaamisen, ja pitää muistaa antaa aineistokansiot matkaan niin ovat pois nurkista kun en niillä enää mitään tee. Laitoin kuitenkin sähköpostiin PDF-vedoksen varmuuden vuoksi, josko sattuisi vilkaisemaan sitäkin. Huomenna pitää muistaa kysyä onko hän tilannut ISBN-numeron, vai tilataanko se huomenna. Jos saisi sen vielä ennen joulua, kun viikko tahtoo mennä ennenkuin se sähköpostiin kolahtaa.

ILLALLA oli toiseksi viimeinen kokous. Menihän siinä taas 2½ tuntia, mutta saatiinpahan päätettyä taas muutama isompi asia. Torstai-iltana on vuoden viimeinen palaveri ja sitten ne on ihan vähäksi aikaa ohi. Enhän mä ehdi muuta kuin Tampereelta palata kun vuorossa on jo ensimmäinen. Ja se saattaa kestääkin taas hieman pidmepään, kun listalle on tulossa ihan kunnolla asiaa.

HIUKAN mua hämmästyttää kun niistä kahdesta kirjasta ei vieläkään ole kuulunut mitään. Pitää varmaan laittaa perjantaina viestiä, että missä mennään niiden kanssa. Jos aikataulut on muuttuneet, niin olisi kiva jos mullekin olisi ilmoitettu asiasta. Taisi sitten käy niin että päivää paria ennen vuodenvaihdetta pitäisi saada kaikki kasaan, mikä ei ihan paras mahdollinen ajatus ole. Mulla kun on siinä vaiheessa muutakin tekemistä, pitää saada vuoden hommat pakettiin ja tarkastaa että kaikki työt on laskutettu ja mielellään maksettukin :)

HUOMENNA voisin tehdä ennakoivaa nettisivujen päivitystä, niin olisi osa valmiina jo ennen vuoden vaihdetta. Ne kun voin julkistaa heti kun itsestä siltä tuntuu, sinne kun on tulossa melkoinen määrä päivitettävää. Jos ei joulun jälkeen niin heti seuraavalla viikolla. Ja mä kun en silloin ole paikalla. ■