sun.jpg

OLIPAS outoa, kun pilvipeite repeili ihan kunnolla eikä sadettakaan kuulunut. Ja aamulla aurinkokin kurottautui kohti korkeuksia taivaanrannassa. Ihan kymmeneen asteeseen ei päästy, mutta liki kuitenkin. "Kukkamummon" kanssa pihalla oli puhetta että vielä emme istuta kukkasipuleita kun yöpakkaset puuttuvat. Kunhan tulee ensimmäiset pakkasyöt niin sitten voidaan olla takapuoli pystyssä kaivamassa sipuleita maahan :)

VIELÄ ei tullut kumpaankaan uusimpaan kirjaan aineistoa, huominen päivä on vielä aikaa mutta sitten lomalla kuittaan vain olevani poissa koko viikon. Eilen saamiani valokuvia en viitsinyt ottaa skannaukseen kun siihen olisi kulunut äkkiä koko päivä. Ovat pahus valokopioita (mustavalkoisia) joten vaativat käsittelyä että saadaan edes jonkinlaiset kuvat kirjaan. Suurimman osan ajasta viekin varmaan niiden säätäminen.

PÄÄTETTIIN puolison kanssa että aloitetaan loma vasta lauantaina kun hän menee huomenna ennen kukonlaulua töihin. Olisi varmaan aika väsynyt sitten illemmalla. Mä käyn huomenna hakemassa viinitonkan niin on lauantai-illaksi jotakin juomaa. Huomenna pitää pakata myös viikon lääkkeet mukaan, ja tietty jotain rytkyjä. Mitään ihmeempiä suunnitelmia ei vielä ole, mutta onhan tässä aikaa vaikka kuinka olla ja lähteä. Tampereellekin on luvattu vain tiistai poutapäiväksi, joten jätetään se vielä harkintaan.

SEURAAVAKSI taas elokuvan pariin, ja sitten pitäisi lukea vielä yksi kirjakin loppuun kun pitäisi palauttaa se huomenna. Se kun on pikalaina, enkä mä sitä lomalla ole palauttamassa. Ja melkoisen äkkiä kertyy sakkomaksua myöhästyneistä kirjoista. Loppupuolella onneksi olen sen suhteen joten iköhän se luettua tule. ■