marraskuu.jpg

Perjantai meni kämppää siistiessä ja muistin jopa ottaa sen lihapalan sulamaan jääkaappiin. Kakkosjulkaisun tekoa jatkoin hieman mutta alkoi jo alkuvaiheissa näyttää siltä että kuvituskuvien kokoa suurennettava aika reilusti alkuperäisestä suunnitelmasta. Päätin jättää asian odottamaan hetkeksi.

Lauantaina tuli sitten vieras, ja hyvissä ajoin ennen hämärän tuloa lähdettiin käymään hautausmaalla. Eipä hän ollutkaan moneen vuoteen siellä käynyt. Paluumatkalla kaupasta hakemaan perunapakasteet ja kotiin tultua liha aluksi uuniin. Kun liha oli siellä tunnin ottanut lämpöä itseensä, perunat perään. Lihasta tuli melkeinpä lusikalla hajoavaa - nam - ja perunatkin yllättivät. Varsinkin kun niihin ei tarvinnut lisätä mitään, vaan pakastepussissa oli kaikki tarvittava. Otettiin siinä illan kuluessa olutta, kuunneltiin musiikkia ja katsottiin pari leffaa.

Sunnuntaina heräsin kuumeisena. Varmistin asian mittarilla, hieman oli lämpöä. Yrittelin siinä kuitenkin jotain puuhastella mutta kun vuoroin paleli ja vuoroin oli hiki, niin menin peiton alle. Sielläpä se päivä menikin. Eikä edes ollut krapulaa jonka vuoksi pysyä sängyssä. Kuumaa mehua pitkin päivää ja peiton alla tor´kkuen ja, välillä lukien tai töllöä seuraten sujui se päivä. 

Maanantaiaamuna ei kuumetta tuntunut olevan joten saatoin siirtyä kakkosjulkaisun pariin. Siinä se päivä menikin. Tosin sivumäärä ei vieläkään kasvanut tarpeeksi. Mietin jo fontin suurentamista mutta annoin olla. Laitoin raakaversion tekijöille nähtäväksi, ja illalla tuli viesti että katseltaisiinko perjantaina porukalla asiaa eteenpäin. Silloin siis.

Tänään kävin neuvottelemassa erään vanhan asiakkaan kanssa ilmeen uudistuksesta. Muutama vuosi sitten ilme tehtiin uusiksi, mutta oli taas tullut komento muuttaa ilmettä. 

Kyllä oli niin kirkkaan aurinkoinen päivä että ei olisi uskonut olevan jo marraskuu. Lämpöä melkein 10 plusastetta eikä lunta vielä missään - melkein kuin kesäpäivä. Liikkuessa olisi tarvinnut aurinkolaseja mutta sinne ne jäivät hyllyn päälle lähtiessä. ■