pihlaja2.jpg

HYVIN pääsin kuivana töihin. Aurinko paistoi mutta välillä kävi kova puuskainen tuuli. Iltapäivän loppupuolella vettä tuli hetken aikaa kuin saavista kaataen ja muutaman kerran kuului ukkosen jyrähdyskin. Kuuro oli kuitenkin hyvin lyhytaikainen mutta ehti kastella ainakin maan ellei joitakin kuuron alle jääneitäkin. Kukkapenkit eivät kaipaa kastelua ainakaan ennen torstaita. 

TÖISSÄ meni mukavan leppoisasti, ja paras uutinen oli varmaan se että Katkera Kaarina jää kahdeksi viikoksi lomalle. Tänäänkin taas hän laukoi itsestään selvyyksiä, aivan kuin mä en itse olisi huomannut asioita joista hän huomautteli. Piti vaan kommentoida että niinhän se taitaa olla ja painua tekemään omia hommia.

KOTIIN lähtiessä oli poutaista ja melkein kaksikymmentä astetta lämmintä, eli kelpasi kävellä. Huomisaamuna pitää singahtaa aamuvuoroon, ja ajattelin josko menisin töihin bussilla mutta kävelisin taas kotiin. Torstaina ja perjantaina onkin taas iltavuoro, joten pitää kävellä ellen sitten fillaroi jompanakumpana tai molempina päivinä. Ja lauantainakin on työpäivä, ja hauskinta siinä on että tällä hetkellä mä olisin yksin lauantain ellei siihen nyt saada mulle työkaveria. Mutta kyllä mä hätätilassa yksinkin sen päivän saan hoidettua, vaikka kahville ei taidakaan ehtiä silloin.

VIELÄ pitää odottaa että puoliso pääsee töistä ja soittelee ja sen jälkeen sänkyyn ja kirjan kautta unten maille. ■