busy.jpg

EILINEN meni ihan vaan ollessa, joten ei siitä sen enempää.

TÄNÄÄN tein aamusella yhden mainoskirjeen ja jatkoin sitten uusimman julkaisun parissa. Välillä joku idea vaikuttaa hyvältä mutta kun sitä tarkastelee ihan paperille asti saatuna, niin sitten se ei enää näytäkään niin hyvältä. Eli muutamia hienosäätöjä ja uudelleenajateltuja asioita julkaisuun tuli. Mutta etenee kuitenkin.

ILLALLA soi sitten puhelin klo 20 aikaan. Elokuussa toimitin erään kirjan aineiston katsottavaksi ja nyt soitettiin että huomenna kirjapainolla olisi sopiva hetki tehdä tämä kirja. Olethan tehnyt korjaukset? Tässä ne varmuuden vuoksi uudelleen. Ja sitten vielä sekoilua yhden kuvan kanssa. Viimeksi toimittamassani aineistossa oli kuva vaihdettu uuteen ja oikeaan, mutta jostain syystä olivat sitä mieltä että väärä kuva on. Piti sitten laittaa se sivu nähtäväksi jossa kuva oli, ja olihan se vaihdettu. Huomisaamuna kello 9 pitäisi olla aineisto pilvessä niin että voivat ilmoittaa kirjapainolle latausosoitteen.

OLISI kai tuon puhelun voinut hoitaa päiväselläkin. Ei kai ne sieltä kirjapainostakaan illalla ilmoittele että huomenna ryhdymme tekemään kirjaanne,  Mä olen varmaan liian kiltti kun viitsin vastata työpuheluihin vielä illallakin.

SELVITTYÄNI tästä "sotkusta" tuli puhelu toisesta kirjasta, joka tällä viikolla pitäisi saada painoon. Hän on kuulemma laittanut viimeiset korjaukset. Vai niin. Lupasin huomenaamulla laittaa vain korjatut sivut, kun viimeksi laittamani tiedoston kanssa oli ongelmia (kuka onnistuu tallentamaan PDF-tiedoston TXT-tarkenteella? Ei ihme jos muistio näyttää pelkkää sekasotkua). Ohimennen mainitsin että kohta on laitettava stoppi näille korjauksille kun aineisto on saatava painoon.

JOS huomenissa saisi keskittyä täysipainoisesti tuohon viimeisimpään opukseen niin se voisi valmistua keskiviikkona. En sitä tosin laitaan eteenpäin ennenkuin sunnuntaina, ettei huku loman aikana tulleisiin posteihin. Ja jos ulkoasu menee läpi, niin kunhan saan kommentit pariin erikseen merkitsemääni kohtaan, niin saadaan opus painoon. Ehkä sitten jää päivä tai kaksi ettei tarvitse koneella olla ihan kahdeksaa tuntia. ■