fur.jpg

Aamulla sataa tihuutteli, mutta sen verran vähän ettei sateenvarjolle ollut tarvetta. Katsastin huonekalumyymälän sivuilta varastotilanteen, ja 10 kappaletta oli varastossa. Ei muuta kuin suunta kohti myymälää. Vaan oli hukkareissu. Kuormasta puuttui lava, ja juuri sillä lavalla oli munkin kaipaama mööpeli. Kuulemma tänään olisi vielä tulossa johonkin aikaan, ja lupasivat ilmoittaa kun tavara tulee. Joko tavaraa ei enää tullut tänään, tai tuli sitten niin myöhään etteivät enää ehtineet ilmoitella. Niin tai näin, tänä iltana ei sitten tarvinnutkaan ryhtyä kasauspuuhiin. Saapa nähdä, joko huomenna kuuluisi jotain. Pitää katsoa kuinka taitto edistyy huomisaamuna, josko voisi jossakin välissä piipahtaa hakemassa - jos se nyt huomennakaan tulee.

Kotiin tultua oli sähköpostissa aineistoa enemmän kuin yhden päivän tarpeiksi. Onneksi oli alkusanat mukana, niin että selvisi millaista sisältöä on tulossa. Ensimmäiseksi piti viimeistellä taittopohjaan graafiset elementit, niin että ne ovat kaikissa osissa valmiina. 25 lukua tulee kokonaisuudessaan, onhan siinä vähäksi aikaa. Päivän mittaan sain kyllä alkupään osia taitettua ja laitoin tarkastettavaksi. Onhan siinä tekijällekin hieman puuhaa, varsinkin kun A4-kokoinen materiaali muuttuu ihan toiseen muotoon ja malliin. 

Koko päivän on satanut, enemmän ja vähemmän. Välillä jopa ukkostikin sen verran, että juuri huomasi. Nyt ulkona ei ole kuin "vaivaiset" +11 astetta, eikä päivälläkään tainnut yli 14 asteen nousta. Koko viikko tälläistä :) Kämppä alkoi viilenemään kun pistin isomman puhaltimen päälle puhaltamaan ikkunasta ulospäin, jolloin lämmin sisäilma meni ulos ja tilalle tuli ulkoa viileämpää ilmaa. Nyt on mukava olla, kun ei tarvitse hikoilla tekemättä mitään. Kyllä mä kaupungilla katselin että joillekin taisi melkein syksy tulla, sen verran oli vaatetta päällä. Shortsikelejähän nämä. ■