vuo.jpg

PÄIVÄLLÄ mittari näytti -16 astetta pakkasen puolella ja aurinko (joka ei lämmintä) näyttäytyi. Lukemat eivät muuttuneet päivän ja illan aikana suuntaan eikä toiseen. Töihin lähtiessä piti kaivaa paksumpi takki vaatehuoneesta niin ei tarvinnut palella. Ei se toisaalta niin kovin kylmältä kuitenkaan tuntunut. Iltapäivällä auringon alkaessa laskea alkoi kuu möllöttää taivaalla. Taitaa taas olla kohta täysikuu.

KOTIIN tultua heti pyykkikone pyörimään niin on puhdasta vaatetta ensi viikolle. Kun en tiedä mihin aikaan sunnuntaina kotiin palaan niin ajattelin että on parempi pestä nyt kuin maanantaiaamuna. Nyt alkaa lihakset olla taas kutakuinkin normikunnossa, se osaston muokkausruljanssi kun pakotti käyttämään sellaisiakin lihaksia joita ei tavallisesti käytä. Harvemmin joutuu kyykkäämään monta kertaa päivässä mutta varsinkin yhtenä päivänä sitä tuli tehtyä ihan tarpeeksi.

PÄIVÄLLÄ oli tullut sähköpostiin kysely, että ehtisinkö mä taittaa yhden kirjan niin että jos aineisto on mulla 2.2. niin se olisi valmis 8.2. Aika tiukka aikataulu se on, varsinkin kun tuon viikonlopun jälkeen olen iltavuorossa kolme päivää peräkkäin eli en siinä iltaisin ihmeitä jaksa tehdä. Ja kuukauden vaihteeseen pitäisi vielä ne yhdet nettisivutkin ehtiä vääntämään. Sunnuntaina pitää katsoa jääkö illanloppuun sen verran aikaa että ehtisi ne ainakin osin tekaista.

TÄNÄ iltana on vuorossa Surkeiden päätösjakso. Jospa nyt selviää mitä se tavoiteltu sokerikko pitää sisällään. Viikonloppuna katsotaankin taas yhteisiä sarjoja. Ensi viikolla pitää etsiä uusi sarja katsottavaksi, ehkä You voisi olla sellainen josta jakson pari voisi testimielessä katsastaa. Jos vaikuttaa kiinnostavalta niin jatkaa.

KOHTA saakin laittaa puhtaat ja kuivat pyykit vaatehuoneeseen, sitten kahvia ja telkkua. ■