lesket.jpg

TÄNÄÄN ei ollutkaan ollenkaan niin aurinkoinen päivä kuin tänään. Vaikka olikin puolipilvistä niin silti lähemmäs kymmentä astetta lämpömittari kipusi. Käväisin iltapäivällä Lidlillä ennen kokouksen alkua, ja olipa taas mukava kävellä. Välillä tuuleksi leppoisasti jolloin tuulikin tuntui lämpimältä, ja välillä puuskaisemmin jolloin se tuntui vilpoisammalta.

JO mennessä pongasin tien poskessa leskenlehtiä. Muutama päivä sitten niitä ei vielä ollut mutta eilinen lämmin varmasti avitti niiden puhkeamista. Nyt voi sanoa kevään tulleen tännekin.

ILTAPÄIVÄN päätteeksi oli sitten se nettikokous. Yllättävä hyvin toimivat tietoliikenneyhteydet, ja ensimmäistä kertaa osallistuvatkin oppivat homman nopeasti. Kaksi tuntia siinä meni, mutta kun välillä pääsi hakemaan kahvia omasta pannusta niin kyllähän sen jaksoi.

HETI kokouksen jälkeen modeemi heitti itsensä linjoilta ja piti laittaa se toviksi jäähtymään. Yllättävän kuumalta tuntui takapuolelta. Kyllä se sitten nousi taas linjoille, kunnes puolisentoista tuntia myöhemmin putosi uudestaan. Piti taas laittaa se jäähtymään ja odotella linjoille nousua. Tällä kertaa jätin sen laittamatta seinälle niin että ilma kiertää sen ympärillä paremmin. Pistän kohta sen kuitenkin entiselle paikalleen ja katsastan jaksaako pysyä linjoilla vai kuumeneeko? Jos se taas tipahtaa linjoilta ja kuumenee niin huomenna käyn modeemin myyneessä liikkeessä vaihtamassa sen uuteen. Mun mielestä se tuntui aivan liian lämpimältä, kun ei ollut lämpömittaria niin en voinut mitata, mutta en ihmettele vaikka oliis ollut 50 asteen tietämillä.

HUOMENNA käyn viemässä ison IKEAn kassin tavaraa kierrätykseen ja samalla reissulla vaihtamassa modeemin jos siltä näyttää. Kohta laitan sen takaisin seinälle niin nähdään kuinka käy. Pakkohan mulla on pääsiäisen aikaan oltava toimiva modeemi, että voi katsella elokuvia.

PÄÄSIÄISENÄ jos vain kelit sallii niin käyn kurkkaamassa sen grillipaikan. Puolisolla on pari vapaata, joten saattaa olla että nähdään vaikka lauantaina. ■