kielo.jpg

MAANANTAINA tulikin uusia työntekijöitä. joten omien hommien lisäksi piti perehdyttää tulokkaat talon tavoille ja laittaa saman tien hommiin. Eilisen ja tämän päivän perusteella ihan mukavasti asennoituvat ja kyselevät oma-aloitteisesti tekemistä. Hyvä ettei tarvitse katsella sellaisia työntekijöitä jotka vain seisoisivat tumput suorina.

TÄNÄÄN ehdin tekemään omia hommia jo enemmänkin kun eiliset "alokkaat" jatkoivat saamiaan hommia, ja kun ne loppuivat niin kävivät kysymässä uutta hommaa.

VIELÄ ei ole ne huippuhelteet ainakaan tänne asti yltäneet eikä oikein olisi väliksikään. Välillä on jopa yrittänyt sadellakin mutta muutamaan hassuun pisaraan ovat jääneet.

TÄNÄÄN alkoi pihassa se remontti kunnolla, eilen laittoivat aidat paikalleen. Tänä aamuna töihin lähtiessä tli kaveri moottorisahan kanssa ja alkoi kaataa puita. Iltapäivällä kotiin tullessa oli puut nurin, ja oli jopa karsinut pystyyn jäävästä pihlajasta muutaman kuolleen/lahon oksan. 

TÄLLE illalle oli pihan siivoustalkoot. Eipä niihin kovin paljoa piorukkaa eksynyt, mutta sen verran kuitenkin että saivat takapihan siistittyä. Mä olin siinä kukkarinteessä sammaleen poistossa ja kyllä sitä lähtikin nyt ajan kanssa. Kolme suurta jätesäkillistä kannoin sammalta metsän reunaan. 

TALKOIDEN jo päätyttyä kävin vielä rinteessä poistamassa pintanurmikkoa ja kääntämässä paljastuneen maan. Sitten pahvilaatikollinen kieloja sieltä pihan päädystä ja ne siihen rinteeseen. Toivottavasti jaksavat lähteä siinä leviämään niin että muutaman vuoden kuluttua on kunnon kielokasvusto.

KYLLÄ huomasi sisälle tultuaan että oli taas oltu kontallaan ja kaiveltu lapiolla ja käytetty muita lihaksia kuin töissä.. Tuollainen useamman tunnin uurastus tuntui selässä mutta kyllä se aamulla on taas jo ohi. Ja huomenna kun on iltavuoro niin saa nukkuakin pidempään jos nukuttaa.

HUOMISELLE on luvattu +20 astetta siihen aikaan kun olen lähdössä kävelemään töihin. Pitää ottaa vesipullo mukaan jos tosiaan niin lämmintä on. Muutaman päivän olen mennyt jo pelkässä paidassa kun huppari on ollut liikaa. Jos nyt kunnolla lämpiää niin pitää varata työmatkaan hieman enemmän aikaa, ettei tarvitse niin vauhdikkaasti edetä ja hikoilla.

NYT vielä jakso pari uutta seuraamaani sarjaa ja sitten unten maille. ■