light.jpg

KYLLÄ eilinen myrsky jäi pelkäksi tussahdukseksi täälläpäin. Kolmisen kertaa jyrähti ja tovin satoi vettä - ja siinä se. EI tarvinnut kiskoa sähkölaitteita irti seinästä eikä riuhtoa pääkytkintä. Sähköverkossakaan ei ollut mitään häiriöitä kun ei valot vilkkuneet ja telkkaristakaan kuva ei kadonnut.

TÄNÄ aamuna aurinko suvaitsi näyttäytyä mutta iltapäivällä veti taivaankannen harmaaksi ja alkoi sataa..Pientä taukoa on pidellyt mutta pääsääntöisesti satanut koko päivän. Tauotkin sen verran lyhyitä ettei kannattanut mihinkään kauemmaksi lähteä. Huomisesta alkaen ennusteen mukaan pitäsi kelin alkaa parantua kokolailla.

KOHTA pitää kömpiä sänkyyn kun aamulla on herätys tavanomaista aiemmin. Vielä voisin vaikka appelsiinin syödä, ellen sitten laita kelloa soimaan kello 3 yöllä ja käy syömässä jotakin. Mikä on melkoisen epätodennäköistä. Ja lupasivat ne mulle sairaalassa jotakin juomaa jos ihan kauhea nälkä tulee. Ja pitäähän mun yrittää pitää verensokeri mahdollisimman tasaisena. Nyt on hiukan alle kuuden ja aavistuksen (0,1 - 0,2) yli kahdeksan eli olen oppinut syömään tasaisesti ja sopivaa ruokaa. Menihän siinä aikansa. ■