PLAN.jpg

Aamusella tuli sähköpostia jossa pyydettiin työnäytteitä nähtäväksi. Onneksi verkosta löytyi melkoisesti, ja arkistolevyltä kaivelin jokusen lisää. Nyt vaan odotellaan riittääkö vakuuttamaan vai ei.

Eräälle saitille tuli lisättäväksi useampikin asiakirja, ja siellähän nyt ovat.

Tarkoitus oli estää W10:n pakkoasennus toimiston koneeseen mutta oli ja tuli koko ajan jotakin pientä joka täytti päivän. Pitää huomenissa ensi töiksi piilottaa taas joukko päivityksiä ja varmistaa että GWX ei ole aktivoitunut uudelleen. W10 kun ei saa siihen koneeseen tulla tiettyjen rajoitteiden johdosta, tai lakkaa tietyt ohjelmat toimimasta eikä niihin ole tulemassa uusia versioita kuin "tämän vuoden aikana" -ilmoitusperiaatteella.

Onhan se mukavaa että on monenlaista mutta jäi taas yksi homma hieman vähemmälle huomiolle. Onneksi sillä on aikaa varmaan tuonne toukokuulle asti. Saattaa kyllä varhaistuakin. 

Kauppaan ehdin ihan ihmisten aikaan ja ostin jo tarvikkeet huomista ruokaa varten joten on yksi murhe vähemmän. Huomasin että ei ole vähään aikaan tullut katsottua oman makuni mukaisia leffoja, mutta toisaalta niitä ei oikein ole löytynytkään.

Alkuillasta näytti olevan jo reilut -2½ astetta pakkasen puolella ja ilmeisesti kylmenee edelleen. Juuri kun kuvitteli voivansa laittaa paksumman takin jo komeroon. ■