post.jpg

AAMULLA ei onneksi tarvinnut ihastella lumen peittämää maata, eikä päivän mittaankaan sadellut mitään. Tarkistin aamupäivällä oliko suoritus ohjelmasta tullut, ja kun oli, niin paketoin ohjelmalevyt viedäkseni ne iltapäivän puolella postiin. Aamupäivä piti vastailla sähköposteihin ja tehdä muutamia pikkujuttuja.

ILTAPÄIVÄLLÄ lähdin Postissa käymään. Sen verran sain kuitenkin ohjelmapaketista että kattoi postikulut ja jäikin vielä. Sieltä kun raahustin takaisinpäin, törmäsin tuttuun ja mentiin istumaan kahville ja vaihtamaan kuulumiset. Aika kului siinä ihan huomaamatta, ja viivyttiin kahvilla ehkä pidempään kuin alunperin kumpikaan suunnitteli. Toisaalta kun kummallakaan ei ollut kiirettä minnekään, niin ei tuo haitannutkaan. Sen verran piti ennen kotiintuloa käydä tekemässä ostoksia että kävin hakemassa pakkausteippiä, kun loppui parahultaisesti juuri paketoinnin yhteydessä.

KOTONA olisi ollut niiden kuvien käsittely ja sivuille laitto, mutta kun tässä on aikaa kolme päivää niin en viitsinyt tänään aloittaa. Huomenna voisin aloittaa kun saan ruuan tulemaan ja jatkaa tarvittaessa sunnuntaina. Vappu menee ihan kotosalla, kun ei tuon jalan kanssa oikein viitsi minnekään lähteä eikä ulkonakaan ole vielä niin lämmin että siellä tuntitolkulla viihtyisi vaikkapa terassilla.

VIELÄ yksi leffa illan päätteeksi ja sitten Kingiä luku pari ja sitten höyhensaarille. Ja aamu alkaakin verensokerimittauksilla. On taas se päivä. ■