loma.jpg

OLI taas aurinkoinen pakkaspäivä, mutta äkkiä tuohon teiluun kymmeneen pakkasasteeseen tottui. Ei tuntunut yhtään kylmältä vaikka tänään pitikin vähän tavallista enemmän olla ulkona liikkeellä. Kaikki tähänastiset hommat ovat siinä mallilla että oli hyvää aikaa käydä hoitamassa enemmänkin asioita, joten niitäkään ei tarvitse heti loman jälkeen olla miettimässä.

IKUISUUSPROJEKTIN toimittaja laittoi tänään sähköpostia että ensi viikolla olisi tulossa vino pino kuvia siihen kirjaan, ihan Turkua myöten. Ilmoitin että jos palataan asiaan seuraavalla viikolla kunhan kotiudun. Vastasi sitten että niinhän se oli, ei vaan muistanut että olin jo maininnut lomallejäännistäni silloin kun viimeksi tavattiin. Joku sellaiset puolensataa valokuvaa puuttuu vielä, eli päivän skannausrupeama on taas tiedossa. Tai ei niiden skannaukseen ihan koko päivää mene mutta kun teen korjailut saman tien kun kuva on luettu koneeseen niin meneehän siinä yhtä kuvaa kohden hieman enemmän aikaa.

JONKIN verran pitää alkuviikon lomasuunnitelmia muuttaa. Uudet avaimet pitää hakea maanantaina tai viimeistään tiistaina, eli ainakaan maanantaina ei minnekään passaa lähteä. En tiedä josko kävisi maanantaina. Onneksi bussit kulkevat taas, on nimittäin hakupaikka sen verran kaukana ettei viitsi kävellä. Tai voisihan sitä kävellä mutta menisi tunti suuntaansa.

MITÄÄN lukkoonlyötyä ei vielä ole lomaviikolle mutta pianhan me liikkeelle päästään jos siltä tuntuu. Saattaa olla että Tampereen sijasta käydään tuttavapariskunnan mökillä, kun jäivät talvilomalle itsekin. Olisihan se mukava käydä puulämmiteisessä saunassa näin talven keskellä, pinkaista suoraan löylyistä hankeen pyörimään.

JOKATAPAUKSESSA Wanha MIes vaikenee reiluksi viikoksi ja palaa tänne taas kunhan on lomiltaan kotiin löytänyt. ■