metsa.jpg

KYLLÄ tiistaiaamuna piti hieraista silmiä kun menin aamukahvia laittamaan ja samalla vilkaisin lämpömittaria: +6 astetta. Melkein shortsikelit siis. Tosin ulkona näytti käyvän niin puuskainen ja raju tuuli että shortseilla ei kuitenkaan olisi vielä tarennut. Töihin kävellessä aina kun satuin aukeammalle paikalle puhalsi tuuli niin vastaan että tuntui ettei eteenpäin pääse.

TÖISSÄ olivat saaneet maanantai-iltana uusien hyllyjen rungot paikalleen, joten mä kulutin aamupäivän asentaen uusia hyllyjä. Loppuajan pyörin sitten omalla osastolla sitä järjestellen. Nyt on vähän kiikunkaakun että riittääkö niitä hyllyjä mullekin. Kotiinpäin kävellessä olikin lämpötila alkanut laskea,  oli enää parisen astetta plussan puolella ja illalla jo nollan alapuolella. Ja kun ihan hirmuista kiirettä ei nukkumaan ollut niin kastelin vaihteeksi Orpokodin omasta DVD-arkistosta.

TÄNÄÄN olikin vapaapäivä, ja sen kruunasi aamulla ollut jalkahoito. Kyllä tuntui taas mukavalle kuin sai 45 minuuttia istua nauttimassa kun jalkoja hiottiin, hierottiin ja rasvattiin. Sieltä koukkasin kirjastoon palauttamaan pari kirjaa, sitten toimistolle kun tuli "apua, apua" -puhelu ja sieltä kauppaan. Aurinko paistoi niin upeasti että piti hakea Ärrältä kahvi ja istua torin laidalle katselemaan ihmisvilinää ja nauttia talvisesta/keväisestä päivästä..

PÄIVÄLLÄ oli aikaa surffailla netissä ja nauttia van olemisesta. Illalla puoli viiden aikaan kävin noutamassa pihalta aineiston uuteen kirjaan. Josko sunnuntaina vilkaisisin sitä. Ja onhan mulla maanantaikin vapaa. Tiedän vanhastaan ettei sitä ihan päivässä väsätä.

HUOMENNA on iltavuoro, samoin kuin perjantaina.  Ja koko ensi viikko iltavuoroa. Vielä jotakin katsottavaksi kun Blacklist tuli katsottua eilisiltana loppuun. ■