cover.jpg

LÄÄKÄRI ei sitten eilen soitellutkaan. Oliko unohtanut vai eikö ehtinyt? Katsotaan soitteleeko maanantaina. Jos ei niin pitää itse soittaa sinnepäin, vaikka en mä usko että niissä kokeissa mitään ihmeellistä ilmeni.

SEN sijaan soitteli eräältä taholta markkinoinnista vastaava henkilö, kun torstaina soittelin sinnepäin ja pyysin mainoskuvia painokelpoisina: "heti alkoi täällä posti valittamaan, että ei saa noin isoja kuvia lähetellä. Käykö sulle että laitan kuvat WeTransfen kautta?". No kyllähän se mulle kävi. En yhtään ihmettele että posti alkoi valittamaan kun kaikkiaan tavaraa oli 100 Mt, ja suurimmat yksittäiset kuvat melkein 18 Mt. Ei ihan joka posti pysty tuiollaisia tiedostoja lähettämään. Helppohan ne oli sieltä WT:sta imaista yhtenä zip-pakettina koneelle. Keskiviikkona soittelinkin jo tähän hommaan liittyen toiselle taholle ja pyysin tekstitarkennuksia, kun puuttui ihan olennaista tietoa. Se tuli vielä keskiviikkoiltana, joten pääsin eilen työstämään tätä hommaa. Kokolailla tuli jo valmiiksi, ensi viikon alussa viimeistelyt ja siinä se.

TÄNÄÄN aurinko paistoi niin upeasti että oli pakko päästä ulos. Alussa jalka kyllä ilmoitteli itsestään, niin että ihan huippuvauhtia ei päässyt mutta kun oli aikansa mennyt, niin pikkuhiljaa alkoi kipu kaikota ja pääsi kävelemään ihan kunnolla. Oli aivankuin keväällä: sininen taivas, aurinko ja muutama aste pakkasta. Kelpasi tallustella.

KOTIIN kiersin kaupan kautta. Kun en oikein keksinyt mitä laittaisin ruuaksi, niin päädyin helppoon ratkaisuun: makkarakiusaus. Tosin siihen tuli myös chiliä, aurajuustoa ja tomaattia, eli ihan perusversiolla ei menty. Tuolla se par'aikaa on uunissa tulemassa, ja kyllä leviää keittiöstä mahtava tuoksu :)  Kelpaa herkutella tuossa vajaan tunnin päästä.

KUMMA kuinka mieli putkauttelee asioita esiin ihan jonkin toisen ajatuksen tai tekemisen yhteydessä, vaikka niillä ei mitään suoraa yhteyttä olekaan keskenään. Kävelyreissulla kun kiersin kirjaston kautta palauttamassa pikalainan, niin siinä automaatilla jostakin syystä tuli mieleen että Hänellä taisi olla syntymäpäivä näin tammikuussa, ja jotensakin on mielikuva että näihin aikoihin. Enpä laittanut onnittelutekstaria, koska a) aivan varma en ollut päivästä, ja b) mitä ilmeisemmin Hän edelleen on estänyt puheluni/viestini. Tosin enpä ole juuri kokeillutkaan soitella. Miksipä sitä kun toinen ei halua tekemisissä olla. 

HUOMENNA jos on yhtä upea keli kuin tänäänkin, niin pitää kierrellä jossakin ja napsia muutama kuva. Eihän sitä tiedä kuinka pitkään saa auringosta nauttia tällä erää. Maanantaina pitää mennä lehden vedoksen kanssa käymään, ja tarkastuttamaan tietojen oikeellisuus, niin että jos tiistaina saisi sen pois käsistään. 

NÄYTTÄÄ taas siltä että töllö ei tarjoa juurikaan katsottavaa. Pitänee katsoa löytyisikö leffa tai pari katsottavaksi illan mittaan. Tai sitten lueskella. ■