piiska.jpg

No ei nyt kuitenkaan mitään S&M-leikkejä. Viattomat, pölyä keränneet matot sen sijaan pääsivät pihalle piiskattaviksi ja tuulettumaan. Heräilin aamulla kuitenkin sen verran varhain (ilman kellonsoittoa ja remonttimeteliä), että ajattelin käyttää aamupäivän siivoukseen. Kyllähän siinä sai pari tuntia kulumaan, mutta ensi viikolla riittää kun kerran pari pyöräyttää imuria lattialla. Sitä teipillä kasaan kurottua. Uutta en vielä ole ostanut kun pitää nuo pölypussit käyttää loppuun, ja eihän tuossa muuta vikaa ole kuin se katkennut letku. 

Siivouksen jälkeen vaelsin Lidlille. Lunta tuli taas hiljakseen, tai sitä alkoi tulla kun siivosin. Sen verran sitä oli maahan ehtinyt, että ikävästi muljahteli jalan alla. Lämpömittari näyttää kuitenkin pikkuhiljaa kipuavan kohti nollaa, josko saadaan vettä vielä jossakin vaiheessa.

Keittiöstä tulvii ruokahalua herättäviä tuoksuja. Ei siellä tosin ole kuin ihan makkarakiusaus uunissa, mutta kun se saa kypsyä hitaasti hieman alemmalla lämmöllä niin sen maku vaan paranee. Eipähän tarvitse huomenissakaan miettiä mitä söisi. 

Illalla taidan katsella Skyfallin ja sitten leffan pari. Vielä en niitä ole viitsinyt metsästää kun siihen on koko ilta aikaa. Shannarasta katsoin kahdeksannen jakson eilien, vielä olisi muutama jakso tätä ensimmäistä tuotantokautta jäljellä. Ja onhan tässä telkussakin alkamassa uusia sarjoja, pitää niistä katsoa kuitenkin ainakin aloitusjakso. Ja tiistaina tulee viimeinen uusi X-Files jakso. Olihan noita ihan kiva katsella.

Musiikkipuolella huomasin että Jarrelta tulee uusi levy toukokuussa ja Enigmalta syksyllä. Jälkimmäistä odotan kuin kuuta nousevaa. Kyllä siitä on aikaa kun E on edellisen levyn tehnyt. Yhteen aikaan Madonnan uusi levy oli aina se odotettu tapaus, mutta pari viimeistä ei enää niin koukuttanut. Oli niissä muutama ykkösbiisi, mutta muutama surkea kappalekin oli kiekoille eksynyt.

Eilisiltana soitteli kaveri, jonka kanssa ollaan sitä animaatioleffaa suunniteltu ja valmisteltu. Tosin projekti on nyt ollut pitkän aikaa jäissä, kun kummallakaan ei ole ollut intoa eikä oikeastaan aikaakaan sitä miettiä. Oli kuulemma kaivellut käsiksen esiin ja alkaa kuulemma taas hieman viemään asiaa eteenpäin. Mutta eihän sillä kiirettä ole, valmistuu joskus jos valmistuu.

Kirjaan tuli niitä tekstejä, ja vilkaisin vasta nyt kunnolla lisäyksiä. Kirjaan on tulossa sanaristikko(?), ja joku Hesrin uutinen vuosien takaa. Toivottavasti kirjoittajalla on uutinen tallessa, sillä en mä aio alkaa Hesarilta sitä kyselemään. Yksi kuva piti jättää pois ihan tekijänoikeussyistä, ellei kirjoittajalla ole näyttää lupaa käyttää sitä tässä julkaisussa. Pitänee järjestää tapaaminen kunhan saan kaikki lisäykset ja nykyiset kuvat opukseen paikoilleen. Hän tosin lomailee laskettelemassa ensi viikon loppupuolelle ja itsekin lähden perjantaina muutaman päivän reissuun. Vaihteeksi. ■