sunny.jpg

JA taas vaihteeksi aurinkoa. Ihan ihan siniseltä taivaalta mutta kirkkaasti se paistoi taas, pakkasta parin asteen verran.

TÖISSÄ hyllyjen asennus ei ollut edennyt kun puuttui kiinnitysosia enemmän ja vähemmän, joten niitä on tilattu mutta koska ne tulevat onkin toinen juttu. Muutenkin koko päivä oli yllättävän hiljainen, ehdin pyöriä kassalla ja omalla osastolla. Huomennakin on illassa enemmän porukkaa eli saatan taas ehtiä omaakin osastoa järjestämään.

KOTIIN kävellessä taivas olikin pilvessä eikä kuuta näkynyt. Pakkanen oli lauhtunut asteen verran, ja jossakin vaiheessa iltaa oli satanut sen verran lunta että sen juuri huomasi. Kun jääkaapissa ei ollut mitään valmista piti turvautua eineksiin kun olisi mennyt pitkälle yöhän jos jotain olisin ryhtynyt kokkaamaan.

HUOMISELLE on luvattu räntäsadetta niihin aikoihin kun on aika suunnata töihin. Jos sitä ihan ylettömästi tulee niin täytyy turvautua bussikyytiin etten muistuta uitettua koiraa töihin päästyäni. Ja huomenna onkin viikon toinen ja samalla viimeinen iltavuoro, loppuviikko menee aamussa keskiviikkoa lukuunottamatta, silloin on viikkovapaan vuoro.

KOHTA kutsuu Nukkumatti, kello on sen verran paljon että ei viitsi ylhäällä enää kauaa kuhkia. ■