warm.jpg

EIPÄ ole mitään uutta ehtinyt tapahtua. Tuskallisen kuuma päivällä yöllä, tietokoneen kanssa ulkona töitä että edes jotenkuten jaksaa. Kukkarinteeseen ei mitään uutta kuin sen verran että maanantaiaamuna heräsin jo kello 04.30 kun sisällä oli niin kuuma eikä nukuttanut. Laitoin pihatyövaatteet pääle ja kävin siirtämässä onnenapilaa ja ilmeisesti jotakin minttua kukkapenkistä sinne rinteen sivuun, kun molemmat ovat melkoisen hanakoita leviämään. Siinä ei kauaa mennyt eli sen jälkeen suihkuun ja valmistautumaan päivän uurastukseen.

TYÖN alla on kaksikin historiaa tavalla tai toisella käsittelevää opusta ja tänään tuli tarjouspyyntö kolmannesta. Pitäsi kuulemma olla painovalmista aineistoa elokuun loppuun mennessä. Eivät vaan vielä tiedä mihin kokoon julkaisun haluavat... enkä mä ala edes taittamaan sitä ennenkuin se on selvillä. Pistin tarjouksen menemään, katsotaan onko liian kallis vai meneekö läpi.

HUOMISEN jälkeen pitäisi ilman edes hieman viiletä. Olisi enemmän kuin tervetullutta. Tässä taannoin kun sille eräälle lauantaille luvattiin ukkosta ja sadetta niin yksi vaivainen sadekuuro kävi kastelemassa ja siinä se. Yhtä tyhjän kanssa. Saisi ukkostaakin sen verran että purkaisi tuon painostavan helteen. Ilmankosteuskin huitelee varmaan yli 80%:n. Ilmankos ei yölläkään tahdo saada nukuttua. Mullakin puhaltaa tuuletin ihan suoraan iholle aina öisin kun menen nukkumaan, silloin edes pätkittäin saa unta. ■