leikkaus.jpg

TÄKSI aamuksi en laittanut kelloa soimaan vaan päätin nukkua univelkoja pois.Ei se uni heti tullut mutta nyt kun on tuo tabletto niin on mukavampi valvoa: ei tarvitse nousta koneelle tai telkkaria katsomaan, vaan voi sänyssä surffailla tai katsoa tv-ohjelmia. Jonkinaikaa niitä katselin mutta sitten laitoin musiikkia soimaan että sai olla silmät kiinni selällään. Pikkuhiljaa alkoi tuntua siltä että uni taitaa olla tulossa joten musiikit seis. Valot olivat jo valmiiksi pois.

AAMULLA heräsin puolen yhdentoista aikaan, kohtuullisen mukavasti tuli nukuttua. Aamupalan jälkeen katselin aikani telkkaria, ja iltapäivällä kahden aikaan puntaroin alanko työstämään niitä kuvia vai menenkö uudelleen pitkälleen. Jälkimmäinen vaihtoehto voitti. Otin kirjan seurakseni ja seuraavan kerran heräsin puoli kuuden aikaan illalla. Oli hiukan univelkaa, kun niinä öinä jolloin jalka oli kuin tulessa jäi yöunet todella vähäisiksi, muutama tunti ja sekin hyvin katkonaista. Nyt on sellainen tunne että on velkaa kuitattu kunnolla.

EIHÄN siinä enää mitään sen kummempaa viitsinyt ryhtyä tekemään, vaan siirryin ruuanlaittoon. Kun ei pahemmin ollut tullut puuhasteltua päivän aikana, niin katosin että riisivermiselli ja tonnikala riittävät tämän päivän ruuaksi. Illalla vielä kahvia ja jotain pientä sen kanssa Legion'ia katsoessa. Ja sitten voi taas siirtyä unten maille. Toivottavasti. Ei mulla iltakahvit unta vie, pikemminkin on niin ettei osaa olla jos ei saa iltakahvia.

HUOMISAAMUNA taas jalka roskapussissa suihkuun ja sitten haavahoitajan vastaanotolle. Jos jalka antaa periksi kävellä, niin käyn hakemassa ne risteilyliput paluumatkalla. Onhan tuossa vähän turvotusta vieläkin mutta tämän päivän lepo auttoi kyllä. Taitaa käydä niin että viikonloppuna vain pakolliset kaupassakäynnit lyhintä mahdollista reittiä, tällä kertaa ei lähdetä hurjimaan kymmenen kilometrin lenkkiä. Vaikka kivahan se olisi auringossa olla, jos sattuisi olemaan oikea lopputalven aurinkopäivä. Tänään ei sellaista ollut: taivas oli harmaa koko päivän. ■