nog.jpg

Olihan se perjantain keli niin surkea kun liikkeelle lähdin, että tiesin ettei grillaamisesta tule mitään. Menin kuitenkin kun olin luvannut ja samalla vein sen jatkojohdon. Taivaalta tuli lunta ja räntää, joten eipä houkutellut istua takapihan terassilla grillin vieressä. Ja alunperin oli vielä tarkoitus syödäkin siellä. No avokkinsa/tyttöystävänsä teki sitten lohdutukseksi pizzaa ja me äijät pelattiin Pleikkarilla sillä aikaa. Ei kuulemma tarvinnut tulla keittiöön sotkemaan :)  Aikani siellä istuin ja tulin kaupan kautta kotiin.

Lauantaina ei vielä keli kummoisesti parantunut. Melkoisen harmaata ja sataakin muisti, joten ei tarvinnut kaavailla istuvansa jossakin katselemassa kevään tuloa. Katselin leffoja ja siivosin yhden arkistokansion. Olihan siellä vaikka kuinka vanhoja papereita, joilla ei enää ollut mitään käyttöä. Löysivät tiensä silppuriin.

Sunnuntaina aurinko yllätti sinisellä taivaalla. Pakko oli lähteä ulos. Mukava oli istua kahvilla ja katsella ohikulkevaa vilinää. Mitään ihmeempiä en sunnuntaina tehnyt ennenkuin illalla, kun aloitin niiden mainosten alustavan suunnittelun. Ja samalla huomasin, että niistä on tehtävä myös kuvakaruselliin kuvat. Ne vielä sunnuntain päätteeksi.

Maanantaina oli taas niin upean aurinkoista, että päätin jättää suunnittelemani ikkunanpesun vielä tulevaisuuteen. Lähdin kuljeskelemaan ja kylläpä aurinko lämmitti, jopa pieni tuulenvire tuntui kesäiseltä. Onneksi näitä on luvattu ainakin muutaman päivän verran lisää. Sain kuitenkin sen verran aikaiseksi että ikkunoiden edestä on tila raivattu niin että pesemään pääsee heti kun haluaa. Ohlsonilla olisi ikkunanpesin tarjouksessa....

Olen mä silti tyytyväinen että pääsiäinen on taas vuodeksi ohi. Parasta tässä pääsiäisessä oli että kaupat olivat auki joka päivä, niin että ei tarvinnut miettiä monen päivän ruokia (tai teinhän mä broileria uunissa, ja siitä riittää kyllä useammaksi päiväksi)., vaan tuntui mukavan arkiselta. Huvitti taas MTV3:n tekopyhyys: Salkkarit olivat tauolla perjantain ja maanantain, ja tilalla tuli Pulttiboissia ja muuta vastaavaa. Mitähän eroa niillä loppujen lopuksi oli? Tosin en mä Salkkareita seuraa, mutta kanavilla seikkaillessa huomasin moisen seikan.

Huomenna kirjapainossa käymään ainakin. Mainosmateriaali tulee joko huomenna tai keskiviikkona, ja valmista pitäisi olla torstaiksi. Eiköhän tuo onnistu, kun aikaakin on klo 15.30 asti. 

Mutta silti: Eläköön arki! ■