blue.jpg

KYLLÄ nyt on viime päivien aikana tullut lunta (no välillä räntää ja melkein vettäkin). Aamuisin herännyt siihen kun aurauskalusto kolistelee tuossa pihan kulmalla, ja parhaimpina päivinä ovat joutuneet päivälläkin auraamaan uudestaan,

EILEN alkoi iltavuoroviikko, ja kotiinpäästyä oli hiukka väsy olo kun takana oli enemmän ja vähemmän lomailua. Jaksoin kuitenkin katsoa Valitun loppuun, taas päättyi niin että kai siitä vielä uusikin kausi on tulossa. Toivottavasti, että selviää mikä se pahuus siellä viidakossa kylää vainoaa.

TÄNÄ aamuna huomasi taas että yöllä oli tullut lunta, ihan kaikkia jalkakäytäviä ei vielä oltu ehditty aurata kun töihin lähdin. Kumma kyllä jaksoi pitää poutaa koko matkan ajan, iltapäivällä alkoi taas sataa uudelleen. Töissä ilta menikin kahden ihmisen voimin, välillä olisi pitänyt ehtiä singahtaa useampaan paikkaan mutta kunnialla saatiin ilta päätökseen ja kauppa kiinni. Kotiinlähtiessä satoi edelleen lunta, ihan kiitettävästi. Ja kun mun olisi pitänyt odottaa puolisen tuntia bussia niin eihän siinä muu auttanut kuin lähteä tarpomaan kotia kohti. Kun olin taittanut matkaa reilusti yli puolet päätti sadekin lakata, joten loppumatkan pääsin ilman että lumi tuiskusi naamalle.

HUOMENNA jatketaan iltavuorolla, ja tällä kertaa taitaakin olla peräti neljä ihmistä illassa. Eilen oli puhetta esimiehen kanssa että mun osastolle olisi tulossa uudet hyllyt, joten joulun jälkeen pääsisin laittamaan tavarat paremmin esille. Tosin mun työsopimus on voimassa vuoden loppuun, joten ehdinkö siinä ajassa? Olenhan mä siellä sitten jo reilusti yli vuoden ollutkin, mutta toki voisin jatkaakin ainakin pari kuukautta ensi vuoden alussa niin alkaisi sen jälkeen taas tulla niitä omia hommia tehtäväksi. Mutta katsotaan nyt mitä eteen tulee.

PÄHKÄILIN tuossa vieläkö jaksaisi katsoa jotakin vai siirtyisinkö lukemaan. Ainakin iltakahvit pitää vielä  laittaa. ■