puutarha.jpg

MITÄÄN ihmeempää ei ole ehtinyt tällä välillä tapahtumaan. Tiistai-iltanakaan ei tarvinnut käydä kukkapenkkejä kastelemassa kun illansuussa tuli sadekuuro joka kasteli ne riittävän hyvin.

EILISAAMU oli kauhistus. Piti taas olla ilman aamukahvia! Mulla oli kahvitreffit siipan kanssa, joten säästin labrassa käynnin samalle reissulle ettei tarvinnut edestakaisin sinkoilla. Labrassa jostain syystä verinäytejonon eteneminen pysähtyi kokonaan ja muissa asioissa olevia virtasi ovista sisään. Oli sillä hilkulla etten lähtenyt pois kun kello alkoi olla sen verran että olisi aika lähteä sinne kahvilaan. Alkoi kuitenkin verinäytejonokin taas vetää ja kun mua ennen ei siinä vaiheessa ollut enää kuin yksi niin päästin jäädä. Pari putkiloa halusi verta. Ehdin sinne kahvilan eteen ihan aikataulun mukaisesti mutta siippa ei vielä ollutkaan siellä. Muutaman minuutin odottelun jälkeen hän tuli, oli kuulemma käynyt kirpparilla. Käytiin kahvilla, ja otettiin santsikupit. Voi että kyllä tummapaahtoinen maistui hyvältä. Kun siipan bussi ehti juuri mennä kun tultiin sieltä kahvilasta niin mentiin sinne kirpparille missö hän oli poikennut, hän halusi näyttää pari esinettä joita oli ajatellut parvekkeelle. Osti sitten ne ja kärsi kokonaiset neljä euroa. Mä lähdin siitä takaisin töihin kun siippa oli saatu onnellisesti bussiin. Illalla piti käydä letkun kanssa kukkapenkeillä kun sen verran lämmin päivä oli.

TÄNÄ aamuna tuli puhelu että pitäisi tehdä niitä kutsuja vielä lisää. Yksi ryhmä oli jäänyt kokonaan unohduksiin. Nö mä muokkasin sitä kutsua ryhmälle sopivaksi ja laitoin painoon. Meni tovi ja tuli vastaus että maanantaina voin käydä noutamassa. Ilmoittelin että iltapäivän puolelle menee ennenkuin sinne ehdin. SIitä ikuisuus-eepoksesta ei ole kuulunut mitään. Voipi käydä taas niin että viikonloppuna kuuluu.

TÄNÄÄN oli todella hiostavan kuuma päivä, onneksi välillä tuuleksi että jotenkin pystyi ulkonakin liikkumaan. Illalla menin taas letkun kanssa kukkapenkeille, ja samalla muistin jättää multatilauksen huoltomiehelle. Varovaisesti esitin josko 400 litraa multaa tulisi. 

ILLAN päätteeksi jakso tai pari Ghots Warsia. Ei kylläkään mikään kaikkein paras sarja mutta jospa tuossa vielä selviäisi mikä siinä on oikein juonena. Huomenna pitää muistaa poiketa kaupassa sen verran että ostan kaurahiutaleita. Oli tarkoitus ostaa jo tänään mutta kotiin tultua muistin että ne nehän ne. Jäivät sinne kaupan hyllyyn. ■