reunus.jpg

Tänään suuntasin puutarhamyymälään ja kävin ostamassa reunusaidan. Vahinko vaan että myymälä on toisella puolella kaupunkia, joten siellä käynnissä saa aikaa kulumaan. Omiin varusteisiin kuuluu taitettava kenttälapio, joten helppo oli laittaa reunus paikalleen. Takareunassa olleet kivet siirsin etureunan puolelle, siinä on nyt tarpeeksi korkeutta eli sille ei tarvitse tehdä mitään.

Ilmoitustaululle oli ilmestynyt lappu, jossa kutsuttiin istutustalkoisiin huomenna. Hyvään aikaan siis sain reunukset laitettua. Päivällä olivat laittaneet multaa muuhun penkkiin, mutta mun istutuksille oli laitettu vain lapiollinen. Pitää huomenna ottaa ja käydä hakemassa multapumpsi, niin saan sen päädynkin täytettyä. Ja siihen kun on tulossa vielä kukkia lisää, yksivuotisia tosin niin saa ensi kesänä laittaa uudet ja erilaiset. Mielessä kyllä jo kävi että josko jatkaisi sitä penkkiä vieläkin, tekisi uuden alueen reunusnauhalla. Katsotaan riittääkö innostus.

Opukseen tuli yksi kommentti ettei valkoista kantta, joten piti vastata tälle arvovaltaiselle henkilölle että ei ole tulossakaan. Kansi on kangaspohjainen, kerroin tälle henkilölle, jolloin vielä tuli vastaus että kyllä hän on tainnut asiasta kuullakin, mutta unohtanut. Nyt kaikki on OK, kirjoitti hän.

Tänään oli KUUUUMA. Lämpömittari näytti jo aamupäivällä +25, iltapäivän lukemia en viitsinyt tarkastaa. Katsastelin ensi viikon ennusteita, ja ainakin nyt näyttäisi olevan "vain" 10 - 15 astetta, joka sopii mulle oikein hyvin. Sadetta ei ollut näkösällä, joten kärvistellään kuumuudessa, käydään järvessä ja suihkussa. Iltapäivällä alkoi kasata harmaita pilviä, mutta eivät ne sataneet. Nytkin on sen verran harmaata taivaalla, että sataako yöllä?

Telkkarista ei taaskaan tule mitään. Pitää ensin katsastaa löytyisikö joku leffa, jos ei niin jatketaan Bottomin parissa. ■