vd.jpg

KESKIVIIKKOAAMUNA sain niin paljon aikaiseksi, että kuvasin vanhan tabletin ja kaivoin sen speksit esiin, ja lopuksi lykkäsin sen nettikirppikselle myyntiin. Sitten tuli sähköpostiin pyyntöjä mainosten väsäämisestä. Kun oltiin vielä aamussa niin ajattelin tekaista mainokset ennenkuin lähden sitä hyllyä etsimään. Tietty kävi niin että kun sain mainokset valmiiksi, niin tuli vielä tekstimuutoksia ja piti turata ne uudelleen. Ja siinä sivussa soi puhelinkin, ja soittaja oli halukas ostamaan tabletin. Sovittiin että kello 16 olen kotona, ajelkoon silloin pihaan niin tehdään kaupat.

MAINOKSIA piti hienosäätää vielä lisää, ja lopulta iltapäivän puolella pääsin pihalle suuntana pysäkki. Muistin vaihteeksi aikataulun väärin, ja bussi jolla olisin päässyt perille asti huristeli juuri ohi kun olin suuntaamassa pysäkille. Ja sitten alkoi taas lentää lunta ja tuulla. Päätin kuitenkin että lähden menemään kävellen ja sopivalla pysäkillä hyppään bussiin. Mutta enhän mä päässyt kuin vähän matkaa, kun vastaan tuli naapuri joka kyseli asukaskokouksen järjestämisestä. Kerroin että maaliskuun loppuun se olisi tarkoitus pitää, ja olen ollut yhteydessä tahoon jonka toivoisin saapuvan paikalle, jolloin kokous pidettäisiin hänen aikataulujensa mukaan. Siinä tämä naapuri kertoili vielä lisää tästä epäsuosioon joutuneesta puheenjohtajasta (joka on tarkoitus vaihtaa nyt keväällä), kuinka tämä edelleen jatkaa mun mustamaalaamista. Kunhan kokous on saatu pidettyä, niin sitten ilmoitan ex-puheenjohtajalle että jos puheet jatkuu niin saa sitten vastata seurauksista.

SIINÄ meni kuitenkin sen verran kauan aikaa että ei mulla ollut oikein kunnon mahdollisuuksia enää lähteä hyllyjahtiin, joten suuntasin ruokakauppaan, ja sieltä taas kotiinpäin. Puoli neljän aikaan olin kotona, ja olin saanut juuri repun tyhjennettyä ja postin selattua, kun tabletin ostaja soitteli että olisi nyt parkkipaikalla ja että olenko jo ehtinyt kotiin? Kerroin tulevani alas tabletin kanssa, ja parkkipaikalla tehtiiin kaupat. Osti kuulemma emännälle kun entisestä tabletista oli lasi halki. Vaikutti tyytyväiseltä kauppaan.

ILLALLA katselin kuinka lämpömittarissa elohopea alkoi kivuta melkoisella vauhdilla kohti nollaa. Alkoi sitten lämmetä. Vielä kun ennen nukkumaanmenoa kurkkasin sähköpostiin, niin siellä oli ilmoitus että uusi televisioni on lajiteltu ja seuraavaksi laittavat tekstiviestiä toimitusajankohdan sopimiseksi.

TÄNÄ aamuna olin juuri ehtinyt kömpiä peiton alta kun tuli tekstiviesti. Posti tiedusteli sopivaa ajankohtaa paketin toimittamiselle (Lähetyksen vastaanottajaa on tavoiteltu tekstiviestitse 25.2.2021 klo 07:01.). Varsin nopeasti tuli kun keskiviikkoaamuna tuli vasta paketin lähettäjältä viesti että töllö on matkalla. Ja kohta pakettiseurannassa lukikin Lähetyksen toimitusaika on sovittu vastaanottajan kanssa 25.2.2021 klo 07:03. Uusi töllö tulee perjantaina ennen puolta päivää, aikaisintaan kahdeksalta aamulla.

VERHOT auki ja kurkkaus lämpömittariin: ulkona oli niin sankka sunu, että muutamaan kymmeneen metriin jäi näkyvyys ja lämpömittarissa puolestaan reilusti yli kaksi plusastetta. Jee!

KUN aamupala oli nautittu ja päivä hieman kirkastunut, otin vanhasta töllöstä kuvan ja laitoin sen puolestaan nettikirpparille myyntiin. Ilmoitus ei ehtinyt olla kuin 10 minuuttia siellä, kun ensimmäinen ostaja jo soitti ja sanoi hakevansa television puolenpäivän aikaan jos se on vielä myynnissä. Sovittiin tapaaminen pihaan, ja  hieman ennen puolta päivää hän soitti että nyt on pihassa. Käväisin noutamassa hänet sisään ja hän sai katsastaa telkkarin, ja kukn totesi sen kelpaavan elokuvien katsomiseen makuuhuoneessa, niin eipä siinä muuta kuin lähdin kantamaan telkkaria hänen autolleen.

PALATTUANI pakkasin vanhan läppärini (sen jossa oli näyttöongelmia) kassiin ja katsoin tällä kertaa bussin jolla pääsisin perille asti. Päätin nimittäin saman tien viedä sen koneen SER-kierrätykseen, ja kun kerran siellä päin olin niin käväisin katsomassa löytyisikö sellaista hyllyä jota kaipailen. No eipä ollut. Se on kuitenkin sen verran erikoisempi leveys että harvemmin niitä vastaan tulee. Mutta jatketaan metsästystä.

KOTIINPÄIN tulin kävellen, kun nyt sai kävellä lauhan leppeässä ilmassa eikä ollut kiirettä mihinkään. Illemmalla pyyhin pölyt rakentamastani tv-hyllyköstä ja poistin samalla yhden alimman hyllyn, kun tietokoneelle ei enää tarvinnut varata paikkaa. Ja sain subbarin oikein päin omalle paikalleen. Ja piti se tietty käyttää huonekalujen kiillotusainetta, että yläpinta on taas kiiltävä ja pölyäs hylkivä.

ILLALLA tuntui oudolta katsella tyhjää seinää siinä hyllykön päällä. Ja kun telkkariakaan ei voinut katsella, niin istuin sitten koneella katsomassa Areenan tarjontaa. Onneksi huomisiltana voi taas tuijottaa tv-ruutua :)

VIELÄ on arvoitus tulee puoliso tänne, vai menenkö sunnuntaina sinne, jos hänelle tulee maanantaina uusia kasattavia huonekaluja, ja vanhoja pitää purkaa alta pois. Todennäköisesti huomenna selviää toimitusajankohta ja sitä myöten sekin, mitenpäin kyläillään. Maanantain voin viipyä siellä ja tiistainakin aamupäivän, mutta sitten pitää tulla kotiin kun on koulutusiltapäivä. Joten odotellaan mitä kuuluu. ■