yo.jpg

HOITAJANA oli taas se vakiohoitaja. Hiukan reippaammin ottein käsitteli jalkaa, mutta ei niin pahasti että olisi pitänyt pyytää pintapuudutus. Keskiviikkona onkin vuorossa uusi hoitaja, joka ei vielä ole mun jalkani kanssa ollut tekemisissä. Hoidosta suuntasin tarvikejakeluun hakemaan lansetteja. Siellä olikin jonoa ihan mukavasti, eli sai odottaa ihan pidempään. Tällä kertaa ei edes sattunut puheliasta ihmistä viereen, joten piti tappaa aikaa netissä surffaamalla. Kun pääsin jakeluun ja sain lansetit, niin täydennettiin samalla mun tietoja niin että mulla menee useampi päivässä eli voin jatkossakin käydä huoletta hakemassa täydennystä. Sieltä kirjastoon palauttamaan muutama kirja ja otin samalla pari unilukemiseksi. Ja matka jatkui kauppaan. Poikkesin matkan varrella toiseen kauppaan jossa harvemmin asioin vaikka iso onkin, katsastamaan olisiko siellä mun leipää. Olihan siellä joten neljä pussia mukaan ja itsepalvelukassan kautta ulos, niin ei tarvinnut jonottaa. Istuksin taas torin laidalla vartin verran kahvin kanssa. Sen pidempään ei siinä viitsinyt istua kun tuntui penkki nin kylmältä takapuolen alla. Omaan vakiokauppaan hankkimaan loput ja sitten kotiin. Bussiin oli taas jonottamassa sellainen määrä ihmisiä että päätin odottaa seuraavaa kymmenen minuutin kuluttua tulevaa.

SÄHKÖPOSTIIN oli tullut pikku korjauksia vaalimainokseen, tein ne ja laitoin uuden version nähtäväksi. Huomenissa varmaan kuuluu taas jotakin. Välipalan jälkeen ryhdyin keräämään sitä puuttuvien kuvien listaa. Siinä menikin pidempään kuin olin kuvitellut, keräsin kaikki tiedot ensin Muistioon ja siitä vasta Wordiin. Tavallisesti olisin tehnyt tämänkin taitto-ohjelmalla mutta ajattelin että Word-tiedsto on kuvien toimittajalle helpompi kun voi suoraan laittaa siihen kuvanumerot ja lähettää mulle. Ja puuttuihan niitä kuvia: listaan tuli 241 kuvaa, joten aika rankalla kädellä joutuivat/saavat sitä listaa lyhentää. Jos nuo kaikki laittaisi niin sivuja tulisi ainakin 100 lisää, ja sekin on aikalailla alakanttiin arvioitu.

TELKKARISTA ei taas tule oikein mitään, joten kai se on vielä elokuva vuokrattava ennenkuin kömpii peiton alle. Toivottavasti tällä kertaa löytyy parempi kuin edellisellä kerralla. Siinä mainosteksti johti kyllä harhaan. Joskus taas käy niin että vuokratessa tuntuu siltä että mitähän tulikaan vuokrattua, mutta leffa onkin parempi kuin ensivaikutelmat antoivat ymmärtää.

ENSI viikolla olisi vuorossa asunnon määräaikaistarkastus. Pitäisi kuulemma ilmoittaa jos ei ole paikalla kun tarkastus tehdään. Vaikea ilmoittaa vielä yhtään mitään, kun en tiedä tulevatko tiistaina, keskiviikkona vai torstaina, ja miten mulla sattuu hoitoajat ensi viikolle. Uudet ajat kun saan vasta perjantaina. Pitää sitten vain soittaa ja kertoa koska ensi viikolla olen poissa, tulevat sitten yleisavaimilla kun tulevat.

HUOMENNA ainakin sen erään nettisivuston päivitys. Ja eihän sitä tiedä mitä muuta päivä tuo tullessaan. Lämpenevää muutamaksi päiväksi, ennustavat. ■

(Otsikon lainasin tästä vanhasta kappaleesta)